Cel mai așteptat eveniment imobiliar din această toamna se va desfășura în București în perioada 28-30 Octombrie 2022 la Palatul Parlamentului. Numarul participantilor este foarte mare si standurile expozitionale sunt aproape epuizate. Acum sunt disponibile ULTIMELE STANDURI libere!

Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care companiile ce activează în domeniul imobiliar își pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat. În plus, expozanții TNI beneficiază de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului chiar înainte de desfășurarea evenimentului și lobby pentru acordarea de interviuri jurnaliștilor ce deja și-au anunțat prezența în cadrul târgului.

” La ediția Târgului Național Imobiliar ce va avea loc în perioada 28-30 Octombrie2022 participă dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România, instituții financiar-bancare, companii din Dubai, Cipru si Franta iar evenimentul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celei mai importante asociații imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR. Interesul din partea companiilor ce activează în domeniul imobiliar și al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul facilitează conectarea „în persoană” dintre liderii din industria imobiliară și persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu. Acum sunt disponibile ultimele standuri la ediția TNI de luna următoare!,”  declară Adrian BERCEA- Event Manager Târgul Național Imobiliar.

Alege și TU să fii promovat de profesioniști, să intri în contact direct cu clienți interesați de achiziții imobiliare și să realizezi parteneriate de lungă durată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI!

CLICK AICI pentru a contacta organizatorii TNI și a-ți alege standul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here