Târgul Național Imobiliar (TNI), cel mai mare eveniment imobiliar din România, cu o tradiție de 18 ani, este unul dintre partenerii strategici ai APAIR și Imopedia.ro.

Inevitabil, Târgul Național Imobiliar susține organizarea celui mai important eveniment imobiliar desfășurat vreodată în țara noastră – The Art of Real Estate.

Lucrurile nici nu puteau fi altfel, având în vedere faptul că TNI este un brand internațional și se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: NAR – National Association of REALTORS® și CEPI-European Association of Real Estate Professions, în calitate de Parteneri Internaționali.

” Ne bucurăm să fim, în continuare, alături de principalii jucători din piața imobiliară națională și internațională. Ca și TNI, The Art of Real Estate este un loc de întâlnire unic, care oferă cele mai recente noutăți din industrie, permite conectarea cu liderii din domeniul imobiliar și garantează o experiență de neuitat” spune Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

TNI este evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est. Târgul Național Imobiliar este o expoziție cu participare internațională, care reunește într-un singur loc, timp de trei zile: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

Următoarele ediții TNI vor avea loc în perioadele 28-30 octombrie 2022, 19-21 mai și 22-24 septembrie 2023 la Palatul Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here