Franța este una dintre cele mai frumoase țări din lume!

Dacă există un fapt incontestabil, acesta este că Franța are printre cele mai spectaculoase peisaje și monumente istorice din lume. Tot aici puteți găsi cele mai frumoase și mai bine îmbrăcate femei, cea mai bună mâncare, vinuri și brânzeturi rafinate. Mont-Saint-Michel, Turnul Eiffel, Brigitte Bardot într-o rochie Dior, cassoulet, o sticlă de Romanée-Conti, alaturi de un camembert proaspăt – cine poate întrece asta?

Ce țară se poate lăuda cu stațiuni balneare de renume mondial, sute de pârtii de schi și tot atâtea orașe mari, toate pe o suprafață atât de mică? Nici unul! Vrei să te bucuri de o plajă cu nisip alb sau preferi una cu pietricele? Coasta de Azur este perfectă pentru dumneavoastră. Ești mai degrabă un împătimit al surfingului? Biarritz nu vă va dezamăgi.

Franța, țara tuturor plăcerilor culinare. Fiecare regiune are propria sa specialitate. Andouille de Vire, bêtises de Cambrai sau nougat de Montélimar, totul este acolo. Și pentru a însoți aceste delicatese, nimic nu se compară cu un vin bun din regiunea noastră.

Franța este, de asemenea, destinația turistică numărul unu în lume, cu 90 de milioane de vizitatori în 2018. Are 1.200 de muzee care primesc peste 50 de milioane de vizitatori în fiecare an.

Agenția IIDF ce activează în domeniul imobiliar și al optimizării financiare încă din anul 2008 participă în cadrul ediției Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 28-30 octombrie 2022 la Palatul Parlamentului și oferă asistență în căutarea de proprietăți imobiliare în Franța.

 

O investiție sigură

Cumpărarea unei proprietăți în Franța este o oportunitate excelentă de investiție, deoarece prețurile au fost întotdeauna în creștere, cu o piață urbană care se stabilizează acum și o piață periurbană și rurală cu un potențial de creștere uriaș. Piața imobiliară franceză este o binecuvântare pentru toate tipurile de investitori, zonele stabile permițând protejarea activelor, ideală pentru investitorii care doresc să investească numerar pentru a-și proteja banii.

Într-adevăr, de ce, în plină perioadă inflaționistă, este momentul să visăm la investiții în imobiliare? Pur și simplu pentru că este cel mai bun moment pentru a face datorii. Atunci când vă împrumutați de la bancă și există inflație, bancherul pierde bani. Da, valoarea reală a datoriei bancare se lichefiază pe măsură ce inflația câștigă teren! Astfel, nu pierdeți bani din împrumut și, matematic, câștigați bani din valoarea investiției dumneavoastră. Cu alte cuvinte, ceea ce dețin valorează din ce în ce mai mult, în timp ce datoria mea valorează din ce în ce mai puțin.

 

Un sector reglementat în beneficiul investitorilor care doresc să creeze active pe termen lung

Da, este foarte posibil ca un străin să investească în Franța. Legea nu rezervă dreptul de proprietate doar cetățenilor. Prin urmare, indiferent dacă sunteți rezident al zonei europene sau al altor țări din lume, puteți cumpăra o proprietate în Franța.

În materie imobiliară, se aplică legea locului în care este situat bunul imobil, în acest caz legea franceză. Prin urmare, veți fi supus sistemului fiscal francez de impozitare a veniturilor din chirii și a câștigurilor de capital, iar regulile de proprietate vi se vor aplica.

Cu toate acestea, această dispoziție nu se aplică în cazul moștenirii. În cazul decesului dumneavoastră, proprietatea nu este supusă legislației franceze, iar pentru calcularea impozitului pe moștenire se va aplica legea ultimului loc de reședință. Printr-un testament și în anumite condiții, puteți prefera aplicarea legislației naționale.

 

În ce proiecte imobiliare puteți investi în Franța?

 

PARIS

Descoperiți spiritul unic și autentic al arondismentului 18, între Montmartre și Jules Joffrin. Pentru a se adapta la viața antreprenorilor, a orășenilor activi și a familiilor, reședința oferă, în spatele fațadelor aerisite și complet vitrate, o gamă de apartamente foarte luminoase, de la garsoniere la 5 camere, precum și două case triplex.

 

NISA

Din secolul XX, Nisa este cunoscută în întreaga lume pentru străduțele sale fermecătoare și pentru promenada sa de-a lungul Mării Mediterane. Este, de asemenea, un oraș strălucitor, un important centru de cercetare și de ocupare a forței de muncă care nu încetează să inoveze.

Oferă locuri de activitate și locuri de muncă puternice și durabile, cum ar fi Eco-Valley. Bogăția centrului istoric al orașului este, de asemenea, prețuită și beneficiază de o „Operațiune programată de îmbunătățire a locuințelor – renovare urbană”. Vila Honoré Louise, situată chiar în centrul orașului, va fi primul martor al acestei revitalizări active.

 

MONTPELIER / AGDE

Cu satul său pescăresc Grau d’Agde, cu inima sa istorică traversată de râul Hérault, cu coasta abruptă din rocă de lavă și cu plajele sale cu nisip fin, Agde are multe atuuri.

Orașul este situat la 24 km est de Béziers și la 24 km sud-vest de Sète. Datorită stațiunii balneare Cap d’Agde, a devenit unul dintre principalele porturi de agrement din Marea Mediterană și prima stațiune turistică din Europa prin capacitatea sa de cazare. Reședința este situată în acest municipiu unde viața este frumoasă, cu 300 de zile de soare pe an. Este aproape de magazine și la 2 minute de o stație de autobuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here