Procesul de tranzacționare a fost intermediat de JLL România

 

București, 2 august 2022 – P3 Logistic Parks (“P3”) anunță extinderea contractului de închiriere cu operatorul de transport și logistică SLS Cargo, care adaugă încă 11.412 metri pătrați la suprafața deja închiriată, în cadrul unei tranzacții intermediate de JLL România. Astfel, în mai puțin de doi ani de la începerea colaborării, suprafața închiriată de SLS Cargo în parcul logistic P3 Bucharest A1 ajunge la un total de peste 30.000 metri pătrați.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Colaborarea cu SLS Cargo a început în anul 2020 și s-a dezvoltat treptat în acești doi ani. În ciuda climatului economic volatil, a devenit un parteneriat de încredere, prin care am încercat în permanență să găsim împreună soluții pentru a răspunde atât nevoilor lor de extindere, cât și de eficientizare a operațiunilor. Suntem onorați să fim parte a viziunii și poveștii lor de succes și le mulțumim pentru abordarea mereu constructivă și pentru votul de încredere pe care l-au acordat echipei P3 România și parcului nostru de la km. 13.”

Casa de expediții SLS Cargo, în acționariatul căreia a intrat, din 2020, FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, a crescut exponențial în ultimii ani prin extinderea gamei de servicii și atragerea de noi clienți din domenii variante. Oferta integrată de servicii cuprinde transport pe toate mijloacele (rutier, feroviar, aerian și maritim), dar și servicii de depozitare și manipulare. Acest lucru a creat un avantaj competitiv care le-a permis să beneficieze din plin atât de creșterea consumului și a pieței interne, cât și de schimbările din lanțurile logistice pe fondul pandemiei.

Mihai Stoica, CEO SLS Cargo a declarat: „Creșterea susținută a afacerilor noastre din ultimii doi ani a impus extinderea capacității operaționale și, implicit, a spațiilor de depozitare. În 2020 am făcut alegerea de a ne reloca în P3 Logistic Parks A1 cu intenția de a dezvolta un parteneriat strategic cu o companie de top din domeniu. Colaborarea de până acum a confirmat alegerea: am găsit în P3 un partener de afaceri și un sprijin real în identificarea de soluții pentru solicitările noastre de spațiu și de optimizare a operațiunilor. Ne bucurăm că prin această nouă extindere ne consolidăm prezența în parcul P3 Bucharest A1, care devine astfel principala noastră bază pentru operațiunile logistice.”

Procesul de tranzacționare a fost intermediat de JLL (Jones Lang LaSalle Services Ltd) România, companie internațională de consultanță imobiliară specializată în servicii imobiliare și management de investiții, ce vizează intermedierea în cele mai bune condiții a tranzacțiilor dintre dezvoltatorii de parcuri logistice și chiriași, agenția ocupându-se și de tranzacția inițială dintre P3 și SLS Cargo.

 

Mihai Escu, consultant Industrial Department JLL Romania, a declarat: „Expansiunea centrului pentru depozitare al SLS Cargo în cadrul P3 Logistik Parks, un parc logistic de clasă A, reprezintă confirmarea calității serviciilor noastre în a găsi soluții optime și de perspectivă, cu poziționare strategică în perimetrul capitalei, fiind alături de clienții noștri în eforturile de consolidare a operațiunilor logistice. Această extindere este, de asemenea, dovada că parcul P3 de pe Autostrada Bucharest A1 este un hub logistic modern, care se dezvoltă într-un mod armonios și sustenabil, compania nefăcând rabat de la calitatea serviciilor. Am primit din partea P3 tot suportul necesar luării deciziei de extindere a spațiului de către SLS Cargo, decizie care reprezintă un indicator clar al satisfacției clienților și partenerilor de afaceri.”

 

  • Sfârșit –

Pentru mai multe informații:

 

 

 

Notă către editori:

Despre P3 Logistic Parks 

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 6,6 milioane m² de active în administrare și un portofoliu extins de terenuri de 1,6 milioane m² pentru dezvoltare ulterioară. P3 are activități comerciale în 11 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central la Praga, P3 are peste 230 de angajați în 11 birouri din orașe europene cheie, oferind servicii integrate de dezvoltare, active și management al proprietății. Pentru mai multe informații despre P3, vă rugăm să vizitați www.p3parks.com.

 

Despre JLL 

JLL (NYSE: JLL) este o firmă de servicii profesionale de top, specializată în gestionarea proprietăților imobiliare și a investițiilor. JLL modelează viitorul sectorului imobiliar pentru o lume mai bună, folosind cea mai avansată tehnologie pentru a crea oportunități, spații uimitoare și soluții imobiliare durabile pentru clienții noștri, oamenii noștri și comunitățile noastre. JLL este o companie Fortune 500, cu venituri anuale de 19,4 miliarde de dolari, operațiuni în peste 80 de țări și o forță de muncă globală de peste 100.000 de angajați la 31 martie 2022. JLL este numele de marcă, și o marcă înregistrată a Jones Lang LaSalle Incorporated. Pentru informații suplimentare, vizitați jll.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here