Proiectul imobiliar Drumul Taberei Residence este amplasat in vestul Bucurestiului, intre Bd. Timisoara si str. Valea Oltului (in spatele cartierului Brancusi-ANL), intr-o zona cu acces facil catre mijloacele de transport in comun – linia STB 168 si statia de metrou Valea Ialomitei aflata la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos.
Drumul Taberei Residence completeaza o zona aflata in plina dezvoltare, aducand un aer proaspat acesteia printr-o arhitectura exterioara originala, completata de suprafete vitrate mari ce garanteaza un aport de lumina naturala pe tot parcursul zilei, si un mix complet de facilitati pentru cei ce apreciaza calitatea si un stil de viata modern.

Pe langa spatii de locuit la o calitate superioara, proiectul nostru imbogateste peisajul urban printr-o serie de caracteristici distincte precum: spatii verzi, loc de joaca pentru copii, spatii comerciale si conexiuni directe catre oras.
Proiectul este format din 6 cladiri rezidentiale cu 518 de locuinte, o cladire cu spatii comerciale, un numar generos de parcari exterioare si interioare si peste 5.700 mp de spatiu verde. Cladirile de locuinte au un regim de inaltime de Ds+P+8E+9duplex, in componenta lor regasindu-se garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere (cele situate la parter beneficiind de curte privata) si duplexuri la etajele 9 si 10.

Drumul Taberei Residence ofera cel mai bun, complet si aerisit proiect imobiliar din zona.
Apartamentele din cadrul complexului vor beneficia de dotari si finisaje de cea mai inalta calitate:
• Ascensor OTIS GeN2 Genesis, conceput pentru a asigura fiabilitatea, siguranta si confortul,maximizand in acelasi timp eficienta energetica
• Usi de interior si de intrare Pinum
• Incalzire in pardoseala Caleffi
• Ferestre Veka Softline 76 pentru o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica
• Placi ceramice Marazzi si Keros
• Obiecte sanitare Ideal Standard
• Parchet laminat Krono Original
• Aparataj (prize si intrerupatoare) Bticino
• Centrale termice prin condensare Immergas Victrix Omnia

Reprezentantii ansamblului Drumul Taberei Residence vor fi prezenti in cadrul Targului National Imobiliar TNI ce are loc in perioada 10-12 septembrie la Palatul Parlamentulu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here