Între anii 2002-2010, dezvoltatorul Impact Developer&Contractor a construit un ansamblu rezidențial cu circa 150 de locuințe în nordul Constanței, în zona Bulevardului Tomis. Acum, dezvoltatorul revine pe piața locală cu un nou proiect – Boreal Plus – care va include 676 de apartamente și va avea vedere spre Lacul Siutghiol.

„Dispus pe o arie de 4 hectare, Boreal Plus este un proiect ambițios, cu regim de înălțime parter+12, ce va fi dezvoltat în trei faze, cuprinzând nouă clădiri cu un total de 676 de apartamente: 228 studiouri, 319 apartamente cu 2 camere, 106 apartamente cu 3 camere și 23 de apartamente cu 4 camere”, ne-au declarat reprezentanții companiei.

În plus, proiectul care va fi demarat anul viitor va include spații comerciale, de birouri, 1,2 hectare de spații verzi și 811 locuri de parcare.

„În imediata vecinătate a ansamblului Boreal Plus va exista un supermarket, iar la doar câteva minute distanță se află centrul comercial Carrefour Tom”, ne-au mai explicat ei.

Lucrările pentru primele două faze de dezvoltare vor fi demarate în primul trimestru al anului viitor, iar rezervarea primelor apartamente va putea fi făcută tot începând cu 2020. Procesul efectiv de vânzare va fi demarat în luna august din 2021.

Ultima fază de construire se va desfășura între T1 2022 și T3 2023. „Valoarea de vânzare a proiectului este estimată la 58 de milioane de euro”, susțin reprezentanții Impact Developer&Contractor.

Dezvoltatorul consideră Constanța ca fiind un oraș extrem de atractiv pentru jucătorii din domeniu, indiferent de obiectivul construcției, și spune că cerere există pe plan local.

„Există cerere, de aceea Impact a luat această decizie, de a continua proiectul Boreal cu un ansamblu rezidențial cu nouă clădiri. Zona pe care construim este aproape de centrul orașului, în același timp este ferită de agitație și aproape de mare, altfel spus, un perimentru de interes pentru viitorii rezidenți”, spun cei de la Impact Developer &Contractor.

Practic, Boreal Plus este poziționat în spațiul delimitat de Bulevardul Tomis și de străzile Amsterdam, Madrid și Brest, la 15 minute de autostrada A2 și de centru orașului și la 6 minute de stațiunea Mamaia și de centrul universitar Ovidius.

„Credem că atractivitatea acestei zone pentru locuitorii Constanței va continua să crească susținut atât datorită dezvoltării accelerate a facilităților de locuit – unități de învățământ, mall-uri, servicii, dar și datorită apartiției și dezvoltării facilităților office”, au mai spus ei.

Și directorul de marketing al dezvoltatorului, Răzvan Ionescu, a discutat în cadrul evenimentului CPI Constanța 2019, organizat pe 18 septembrie, despre noul ansamblu Impact din Constanța și despre viziunea dezvoltatorului.

„Revenim pe o piață pe care nu am mai fost în ultimii 10 ani. Încercăm să luptăm împotriva curentului. Dacă toată lumea s-a înghesuit pe plajă, noi vrem să facem ceva pentru constănțeni”, a declarat Ionescu în timpul dezbaterilor din panelul dedicat liderilor din real estate.

razvan ionescu impact developer contractor cpi constanta 2019

Impact Developer&Contactor are alte două proiecte în construcție, de această dată în București.

Este vorba despre Greenfield Residence, aflat la marginea Pădurii Băneasa din nordul Capitalei, și de Luxuria Domenii Residence, situat în zona Domenii-Expoziției considerară a fi viitorul mare pol de business din oraș.

Scris de

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here