Pe piata imobiliara am inceput activitatea in anul 1993, si am depus eforturi sustinute pentru a acoperi cat mai bine piata de profil in acest moment având acoperire naţională şi fiind una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România. Sediul central este amplasat în București si fara nici o dificultate, impreuna cu noi poti usoar gasi un birou de inchiriat in Bucuresti.

An de an am facut progrese pe piata imobiliara si in perioada 1995-2016 am devenit partenerul local al Cushman & Wakefield iar la inceputul anului 2018 devenind birou afiliat al GVA Worldwide în România, putem spune ca suntem printre putinele companii care beneficiaza de experienta international de prestigiu.

Detinem un portofoliu de peste sute de oferte in capitala,si daca vrei un birou de inchiriat  in Bucuresti avem multiple propuneri incluzand spatii in cladiri de birouri din Bucuresti situate in zona centrala si zona de nord sau in centre de afaceri cum ar fi: zona Barbu Vacarescu, zona Piaţa Victoriei, zona Dimitrie Pompeiu, zona Pipera, zona Grozavesti – Orhideea, zona de Vest si totodata ne canalizam si pe şi inchirieri de birouri situate si in vile.

Fiind interesati sa satisfacem mai multe categorii de clienti, ne-am perfectat oferta de informații fiind mereu de actualitate si relevanta pentru a identifica cea mai buna oportunitate de inchiriere pentru fiecare tip de client in parte, de la categoria clientilor cu cativa angajati la companii care au cateva sute, avand permanent in oferta o plansa larga de imobile care pot fi vizualizate in vederea inchirierii.

In Bucuresti, am oferit servicii pentru  clienți naționali și internaționali cum ar fi Sonae Sierra, AFI Europe, Redevco Immofinanz, ING Real Estate, Raiffesen Bank, AIG Global Real Estate, TriGranit Codic, NOKIA, Telekom, BCR Erste Bank, Piraeus Bank, Eurobank Property Services , Nestle, DM.

Avem experienta in furnizarea de servicii de monitorizare și gestionare a proiectelor pentru renovarea cladirilor tinandu-se cont de planurile arhitecturale.

Activitatea noastra de management include foste magazine,birourile pentru Ford si Freescale, portofoliul de retail Portico si Mastercard pentru lucrarile de amenajare.

Activitatea noastra imobiliara din Romania este dezvoltata ea fiind a doua cea mai mare țara din Europa de Est si Centrala unde succesele noastre sunt de notorietate. Cele mai de varf  includ, inchirierile pentru Unilever, Mondelez, Kellogg, Vodafone , 3M, Ericsson, Thomson Reuters si acorduri semnate de proprietari reprezentand management imobiliar pentru Microsoft, Continental, Huawei Accesa.

Oferta noastra este de nerefuzat si implica consultanta gratuita iar daca tranzactia se finalizeaza , oferim  0% costuri de intermediere pentru chirias si poti fi beneficiarul  garantiei experientei noastre in orice optiune imobiliara iti este necesara si pentru cazul in care ai nevoie de un birou de inchiriat in Bucuresti.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here