Sunteti adeptii unui design modern si minimalist si de aceea nu vreti ca scarile interioare de acasa sa aiba balustrade clasice? Nicio problema. Totusi ar trebui sa luati in calcul riscul la care ar putea fi supusi copiii sau animalele de companie daca renuntati in totalitate la balustrade. Exista totusi o solutie de mijloc, balustrade de sticla.

Iata de ce balustradele din sticla reprezinta un plus in orice locuinta.

1.Se intretin usor.

Pentru a mentine aspectul perfect al balustradelor de sticla puteti uita de  lacuirea periodica sau de vopsire, operatiuni necesare in cazul altor tipuri de balustrade. Tot ce trebuie sa faceti este sa curatati balustrada de sticla cu solutii speciale de geamuri sau pur si simplu apa, sapun si un burete. Nu este nevoie de multa munca pentru a intretine astfel de balustrade, ceea ce reprezinta un mare avantaj daca ne gandim la mizeria pe care o pot lasa in urma copiii mici.

  1. Siguranta si securitatea copiilor.

Veti reduce riscul accidentelor copiilor prin instalarea de balustrade de sticla securizata in locuinta dvs. Veti putea sa va relaxati stiind ca nu exista niciun pericol ca un copil sa se blocheze intr-o balustrada de lemn sau sa cada prin spatiile libere ale balustradelor din fier forjat sau inox.

  1. Rezistenta.

Balustradele din sticla laminata si securizata va confera o rezistenta maxima. Nu exista niciun risc de coroziune, crapare sau spargere atunci cand folositi sticla laminata, acest tip de balustrada putand fi folosita chiar si la exterior, pe punti si balcoane, fara a fi afectate de conditii meteorologice sau traficul greu. Durabilitatea face din aceste balustrade optiunea perfecta pentru familiile cu copii, care probabil  vor cobori de multe ori scarile in viteza.

4.Personalizabile.

Puteti personaliza balustradele din sticla astfel incat acestea sa se potriveasca cu designul locuintei dumneavoastra. Puteti alege sticla mata, care confera mai multa intimitate sau sticla transparenta. De asemenea, puteti opta pentru diferite sisteme de prindere care sa se potriveasca cu arhitectura locuintei dumneavoastra.

5.Siguranta pentru animalele de companie.

Atat pisicile, cat si cainii risca sa sufere rani grave daca vor cadea de la inaltime. Sticla securizata poate fi utilizata pentru a crea zone speciale pentru animalele de companie din locuinta dvs., fara ca acestea sa fie inchise in anumite incaperi sau in subsoluri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here