·       Experți de marcă discută despre evoluțiile inovatoare pentru o lume energetică digitală și descentralizată, neutră în materie de CO2;

·       Sunt așteptați peste 10.000 de participanți din întreaga lume;

ê Continuous text  

Cum arată viitorul energiei? De la soluții energetice descentralizate la big data și blockchain – E.ON Energy Innovation Days din acest an, care se vor desfășura în perioada 5-7 octombrie, vor reuni online mai mult de 70 de experți internaționali de renume pentru a discuta despre modul în care inovația conduce spre tranziția energetică. Energy Innovation Days este cel mai mare eveniment virtual european pentru inovatorii și liderii de opinie în domeniul energiei. Acesta oferă părților interesate șansa de a participa și de a interacționa pe parcursul celor mai mult de 30 de sesiuni organizate. E.ON așteaptă peste 10.000 de participanți din industrie, cercetare și politică.

E.ON Energy Innovation Days se desfășoară pentru a patra oară anul acesta. De la premiera sa, evenimentul s-a transformat într-un forum important de dialog privind inovarea energetică între jucătorii cheie și experții din întreaga lume. Accentul se pune pe schimbul de idei și soluții concrete pentru a deschide calea către un viitor energetic neutru din perspectiva CO2, digital și descentralizat.

Leonhard Birnbaum, CEO E.ON: „Tranziția energetică este o provocare enormă și una dintre sarcinile principale ale vremii noastre. Vom avea succes numai dacă ne concentrăm pe inovații și parteneriate curajoase – la toate nivelurile societății și dincolo de granițele corporative. Aici, la E.ON, vrem să fim pionieri și promotori ai acestei schimbări. E.ON Energy Innovation Days este un loc de întâlnire pentru toți cei care doresc să modeleze împreună cu noi lumea viitoare a energiei. ”

Fiecare dintre cele trei zile de conferință se concentrează pe un pilon particular al tranziției energetice: electrificare, conectivitate și digitalizare: Ne îndreptăm spre sfârșitul piețelor centrale ale energiei? De unde va veni în viitor hidrogenul verde pentru furnizarea de energie? Și ce pot face deja computerele cuantice pentru a avansa tranziția energetică astăzi? Experții și participanții vor explora împreună aceste aspecte și probleme.

Pe lângă membrii Consiliului de Administrație E.ON, vorbitorii sunt experți de top de la Google, Sony, Eurelectric, European Energy Exchange, NEOM, RWTH Aachen University, Ludwig Maximilian University Munich și Programul Națiunilor Unite pentru Mediu (UNEP) .

Anul acesta, pentru prima dată, platforma interactivă „Republic of Innovators” va servi drept loc de întâlnire virtual. Lansat recent de E.ON, „Republic of Innovators” este un spațiu comunitar pentru industria inovării energetice pentru conectarea și schimbul de idei. În afară de sesiuni, se vor prezenta aici companii și proiecte inovatoare. De asemenea, vor exista numeroase oportunități de networking pentru vorbitori și participanți.

Programul complet, detaliile vorbitorilor și înregistrarea sunt disponibile la https://www.eon.com/en/innovation/growing-together/events/energy-innovation-days-2021.html. Participarea la eveniment este gratuită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here