Cauze diferite, dar motivati de acelasi BINE:

Castigatorii Galei Societatii Civile 2021 vor fi anuntati pe 30 septembrie live, la Rock FM

///

 

Castigatorii competitiei anuale Gala Societatii Civile 2021 , editia a XIX-a, vor fi anuntati pentru al doilea an consecutiv la Rock FM, in cadrul emisiunii “Evening Glory”, moderata de Razvan Exarhu, in data de 30 septembrie, de la ora 19:00.

Editia speciala ”Evening Glory” este o co-productie Rock FM si Gala Societatii Civile (GSC), dedicata anuntarii castigatorilor din cadrul competitiei anuale GSC 2021, cel mai amplu proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din Romania. In cadrul emisiunii vor fi anuntati castigatorii premiilor I, iar castigatorii premiilor II si III vor fi anuntati in timp real, pe pagina de Facebook Gala Societatii Civile. Emisiunea Evening Glory va fi transmisa live pe canalele: Facebook Rock FM l Facebook Morning Glory cu Razvan Exarhu l Facebook Gala Societatii Civile.


Gala Societatii Civile este dedicata oamenilor care cred in cauze diferite, dar care sunt motivati de acelasi BINE
. Competitia anuala si platforma galasocietatiicivile.ro reunesc multe ONG-uri si proiecte cu misiuni diferite, dar tocmai aceste diferente intre cauzele lor ne arata, de fapt, ca numitorul comun este BINELE pe care toti cei implicati vor sa-l faca.

De aceea, pentru a putea continua misiunea lor de a face BINE si pentru a-si putea sustine cauzele, anul acesta fiecare castigator al premiului I din cadrul competitiei va fi premiat de catre partenerul principal Rompetrol cu cate un voucher de carburant in valoare de 1.000 USD.

Emisiunea ”Evening Glory” va putea fi ascultata pe 30 septembrie, de la ora 19:00, pe Rock FM pe frecventele – Bucuresti: 100.6 FM, Brasov: 89.5 FM, Cluj Napoca: 92.2 FM, Sibiu: 89.9 FM, Targu Mures: 88.4 FM, Sighisoara: 105.4, Constanta: 103.9 FM, Galati: 104.8 FM, Braila: 104.8 FM, Bistrita: 88.2 FM, Suceava: 107.7 FM, Vaslui: 91.2 FM, pe www.rockfm.ro sau prin aplicatia Rock FM Romania.

In perioada 8 aprilie – 27 mai, in competitia Galei Societatii Civile 2021, editia a XIX-a, au fost inscrise 205 initiative: 162 de proiecte, 12 programe si 31 campanii de comunicare. Acestea au fost evaluate, in perioada 22 iunie – 3 august 2021, de catre 52 de specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, sociologi, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului non-profit si reprezentanti ai sectorului privat.

 

***
Despre Gala Societatii Civile

Gala Societatii Civile este cel mai amplu proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului asociativ din Romania. Initiata in anul 2002, Gala Societatii Civile are ca misiune recunoasterea tuturor initiativelor luate pentru imbunatatirea vietii intr-o comunitate, promovarea si premierea spiritului civic si a responsabilitatii sociale in Romania.

 

Gala Societatii Civile este un proiect THE INSTITUTE.

Parteneri principali: Rompetrol, UniCredit Bank

Partener pentru Sustenabilitate: Lidl Romania

Sponsor fondator: Fundatia Vodafone Romania

Partener media principal: Rock FM

Parteneri media: IQads.ro, News.ro, Zile si Nopti, Biz, Romania Pozitiva, Stiri ONG

Parteneri traditionali: Netvibes Romania, PB&J

Partener monitorizare: MediaTrust Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here