VESTE TRISTA PENTRU ELEVI

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că în ședința de Guvern de miercuri va exista o ordonanță prin care învățământul online va fi prelungit doar până pe 8 februarie, nu până la finalul anului școlar. Acesta spune că intenția este să redeschidă școlile, astfel încât semestrul al doilea să aibă loc în bănci. Iata ca rugaciunile elevilor au fost in zadar! Sa nu mori?

REVELION CA-N BASME

O înşelătorie de proporţii a lăsat fără bani şi vacanţe zeci de oameni. Au plătit avansuri de mii de lei pentru Revelionul la Sinaia, dar pensiunile pe care le-au închiriat nu există și la telefoane nu le-a mai răspuns nimeni.Va dati seama ce revelion superb si-au permis cei care au pus la cale excrocheria?

BREXIT PERVERS

Numeroşi cetăţeni britanici s-au confruntat cu interzicerea accesului în spaţiul Uniunii Europene, în principal în Olanda, Spania şi Germania, în contextul expirării tranziţiei post-Brexit, informează cotidianul The Guardian, citat de Mediafax.Nu va fi usor nici pentru Printul Charles cand va incerca sa-si viziteze casele din Romania.

E GREU SA IMPARTI DOUA PAIE LA TREI  MAGARI!

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au avut marți o discuție în interiorul coaliției pentru împărțirea funcțiilor de prefecți și subprefecți în baza algoritmului stabilit la negocierile de la finalul anului trecut. Discuțiile s-au blocat însă din cauză că atât PNL cât și USR PLUS au revendicat aceleași județe. Pesemne, la impartire le-a dat cu virgula.

CINE NU SE VACCINEAZA PE CITU IL DERANJEAZA

Cele 932 de centre de vaccinare din țară trebbuie să fie pregătite săptămâna viitoare, când se estimeazî că va începe a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, a spus premierul Florin Cîțu într-o videoconferință cu prefecții. „Nu cred că avem vreo scuză”, ca acest lucru să nu se întâmple, a subliniat el. Greseste.Scuzele sunt deja pregatite!

I’LL BE BACK!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, anunță că nu pleacă din PSD și că vrea, împreună cu Liviu Drangea, să recupereze partidul, după ce acesta va ieși din închisoare.M-ati popit voi pre mine, dar de ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu.

OBRAZUL SUBTIRE CU OBRAZ GROS SE TINE

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, cere demisia lui Costel Alexe de la președinția Consiliului Județean Iași, după ce fostul ministru al Mediului a fost acuzat de procurorii DNA că a solicitat și a primit mită 22 de tone de tablă.Tabla era in mod sigur mai subtire decat obrazul.

SI DAI SI LUPTA

„2021 este anul Congresului și în PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. (…) E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja!”, scrie Roman, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.Da, PNL-istii sunt caliti in lupta.In lupta pentru putere

VIRUS DISCRET

Şeful OMS este ”foarte dezamăgit” că China nu a autorizat încă venirea echipei de experţi internaţionali pentru a analiza originea noului coronavirus.Pesemne laboratorul nu e inca pregatit de vizite.

PROFESOR DE RECREATIE

Alexandru Cumpănașu a strâns o mare comunitate de elevi pe contul său de Tiktok, acolo unde se numește „profu.online” și le dă sfaturi tinerilor care au probleme la școală, instingându-i, totodată, să urască învățământul românesc.Oare le da si extemporale?

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here