Nunta reprezinta un eveniment unic in viata noastra, astfel ca ne dorim sa aratam cat mai bine, mai ales ca este o ocazie la care participi o singura data in viata.

Nu este o decizie usoara, mai ales ca exista numeroase magazine care ofera modele de cravate, insa esential este sa se potriveasca cu tinuta pe care o alegem.

Cravata este accesoriul care face diferenta in alegerea unui costum, fie ca este vorba de cel pentru mire sau, pur si simplu, pentru cel al unui invitat in cadrul unei nunti. Forma acesteia este importanta, fiind necesara pastrarea unei proportii intre corp si modelul selectat, astfel ca lungimea nu trebuie sa depaseasca talia. Latimea cravatei se alege in functie de dimensiunile fiecarui om: daca sunteti o persoana mai solida, nu este indicat sa optati pentru o cravata subtire care nu va face altceva decat sa creeze un aspect neplacut al tinutei.

Atunci cand alegem culoarea cravatei, trebuie sa avem in vedere culoarea tenului si a parului. Pentru persoanele inchise la culoare, potrivite sunt modelele care au in componenta mai multe note florale, chiar si insertii, iar cei de la Nobelli.ro ofera o gama larga de modele pe care le puteti vizualiza in sectiunea speciala a site-ului, respectiv pe pagina cravate Nobelli.

Nodul cravatei este ultimul aspect de care trebuie sa tineti cont atunci cand v-ati hotarat sa achizitionati un model. Realizarea acestuia trebuie sa fie in perfecta armonie cu tinuta, astfel incat totul sa arate impecabil. Varianta clasica de costum este des intalnita, mai ales daca nu esti in rolul personajului principal la nunta, de aceea un model inedit al cravatei trebuie sa scoata in evidenta frumusetea costumului ales.

Bineinteles, atunci cand doresti sa iesi din tipar, fiind mai indraznet in alegerea anumitor tinute, costumele formate din culorii vii devin alegeri care pot fi completate perfect cu o cravata simpla, dar totodata eleganta. Nu trebuie sa fie o regula asortarea diverselor accesorii ale mirelui cu cele ale miresei, acest trend nemafiind la moda in ultima perioada, deoarece gusturile pentru culori sunt diferite.

Probabil, cravata este cea mai dificila alegere in ceea ce priveste tinuta sau tinutele pentru o nunta, mai ales atunci cand esti in rolul unui mire, insa acest lucru nu trebuie sa devina un stres.

Important este ca lucrurile sa fie realizate din timp, astfel incat fiecare costum ales sa ofere un confort si relaxare, mai ales ca aceste obiecte vestimentare vor fi purtate intreaga zi, si practic reprezinta tinuta in care traiesti cea mai buna si frumoasa experienta din viata, de altfel unica.

Costumele sunt alese si in functie de anotimpul in care se desfasoara nunta. Sunt modele concepute atat pentru vara, toamna, cat si pentru iarna. Cu toate ca uneori nu se acorda o importanta deosebita costumului de mire, atunci cand optezi sa organizezi evenimentul intr-un loc mai special, trebuie sa ai in vedere modul in care vei arata pentru a te potrivi cu tematica aleasa.

Detaliile precum cravata, pantofii, cureaua si batista pentru cei care opteaza pentru un outfit complet sunt aspecte care imbunatatesc sau dezavantajeaza o tinuta, de aceea este bine sa facem alegerile impreuna cu un specialist, astfel incat rezultatul sa fie unul de invidiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here