Pe lângă destinațiile deja obișnuite unde caravana ,,Produs de Cluj” poposește an de an, 2017 a adăugat două noi locații unde tradițiile și valorile locale se îmbină cu distracția și voia bună, Sibiu și Timișoara.

Astfel, după succesul de care s-a bucurat târgul ,,Produs de Cluj” la finele săptămânii trecute, la Sibiu, urmează rândul Timișoarei, să ia parte în perioada 14-16 iulie 2017, în parcarea complexului comercial Shopping City Timișoara, la evenimentele special organizate cu acest prilej.

,,În contextul în care prezența noastră în Timișoara, viitoare capitală europeană a culturii, este o premieră, putem afirma cu toată convingerea că suntem mai mult decât pregătiți să facem față unui public exigent atât prin calitatea exponatelor cât și prin unicitatea spectacolelor și organizarea impecabilă. Ne dorim să arătăm timișorenilor, și nu numai, valorile atemporale și inestimabile ale României, aducând toate cele bune de la Cluj”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Târgul Produs de Cluj la Timișoara va reuni cca. 60 de expozanți, mici fermieri producători de uleiuri presate la rece, slănină, cârnați, caș și brânză de oaie, dulcețuri, sucuri, prăjituri și ciocolată, preparate ca la mama acasă, dar și articole de artizanat realizate de meșterii populari clujeni și de invitații speciali din Timiș. Astfel, vizitatorii vor avea la dispoziție costume populare din întreaga zonă etnofolclorică a Transilvaniei, bijuterii realizate manual, produse din lavandă, dar și obiecte decorative sculptate în lemn.

Caravana ,,Produs de Cluj” mai aduce la Timișoara gândurile și trăirile bunilor și străbunilor noștri, dar și cele ale contemporanilor, povestite de voci de aur și acompaniate de cei mai buni ceterași de la Cluj. Pentru cei mici sunt pregătie evenimente dedicate, respectiv un atelier de sculptură în fructe și legume, un spectacol de magie, precum și cel mai frumos parc de distracții din Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here