În perioada 6-9 aprile 2017 se va desfăşura la Romexpo, în pavilioanele C4 şi C5, cea de a 9-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti, un eveniment de referinţă pentru cei pasionaţi de sporturile nautice din România. Alături de ambarcaţiuni vor fi prezentate rulote şi autorulote ca urmare a asocierii acestor hobby -uri încă din 2010 într-un singur eveniment.

Expoziţia este dedicată deopotrivă persoanelor care îndrăgesc aceste hobby-uri sau celor care care sunt deschise să experimenteze un alt mod de petrecere a timpului liber, celor care iubesc natura şi mişcarea, în general persoanelor active. Deşi aceste activităţi recreaţionale au fost privite mult timp ca fiind exclusiviste, am demonstrat pe parcursul anilor împreună cu expozanţii că ele pot fi accesibile. A existat o oarecare rezervă din partea publicului, dar odată ce au depăşit această barieră au descoperit moduri inedite de petrecere a timpului liber cu bugete rezonabile. De exemplu, în urmă cu ceva timp, ideea de aţi petrece o vacanţă pe yacht părea un scenariu Hollywoodian, iar azi ştim că putem face acest lucru cu bugete asemănătoare celor alocate pentru un sejur la un hotel de 3-4 stele. De asemenea, nu este obligatoriu să-ţi cumperi o barcă, o rulotă sau autorulotă ca să încerci astfel de emoţii, acum poţi doar să o închiriezi.

Publicul interesat de zona nautică va avea ocazia să descopere ofertele speciale valabile în cele patru zile de expoziţie la ambarcaţiuni de diferite tipuri, jetsky-uri, caiace, catamarane, plăci de SUP, windsurf, kitesurf, wakeboarding dar şi la cursurile şcolilor de navigaţie, de kitesurfing sau de scufundări. Cu această ocazie vor fi prezentate în premieră şi câteva ambarcaţiuni Made in Romania, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Tot în premieră îşi vor face lansarea pe piaţa din România şi brand-uri noi din import, oferind diversitate pentru cei interesaţi.

În zona dedicată vehiculelor recreaţionale (RV) vor fi expuse rulote şi autorulote de diferite tipuri şi dimensiuni, dar fără îndoială un element de atracţie va fi lansarea în premieră a primei rulote fabricată în România după 1989! Nu vor lipsi nici accesoriile pentru camping .

Alături de noi, în calitate de invitat de onoare, vor fi prezente Forţele Navale Române continuând astfel o tradiţie începută chiar de la prima ediţie.

Costul unui bilet este de 20 lei iar joi, 6 aprilie, toţi plătitorii de bilet vor primi cadou câte o brăţară nautică. De asemenea, vom oferi gratuit 5000 de hărţi cu spaţiile de campare din România.

Vă aşteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here