București,  21 august 2023 O echipă integrată de consultanți specializați în tranzacții a PwC România a acordat servicii de due diligence financiar și fiscal și asistență în tranzacție producătorului de materiale de construcții ROMCIM, deţinut de grupul irlandez CRH, în achiziţia a trei fabrici ale companiei Bauelemente, producătoare de prefabricate structurale, situate în județele Prahova, Ilfov şi Sibiu.

 

”Ne bucurăm că am putut fi alături de ROMCIM și, implicit de grupul CRH, într-o tranzacție care contribuie la consolidarea activității lor și care demonstrează angajamentul pe termen lung pentru piața din România. Le mulțumesc pentru încrederea acordată echipei noastre de tranzacţii formată din consultanţi financiari şi fiscali care au depus un efort combinat remarcabil”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener Deals PwC România.

 

”Suntem încântați că am fost implicați într-o tranzacție importantă alături de unul dintre cei mai importanți jucători din România din sectorul de materiale de construcții, contribuind astfel la dezvoltarea unui domeniu cu potențial de creștere și dezvoltare”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener Taxe PwC România.

 

În cadrul acestei tranzacții, echipa care a acordat servicii de due diligence financiar și asistență în tranzacție a fost coordonată de Cornelia Bumbăcea, Partener și formată din Anca Refca, Senior Manager, Daniela Gulie, Manager, Irina Sarlau, Senior Consultant, și Iulia Basaraba, Senior Consultant.

 

Asistența fiscală a fost asigurată de echipa coordonată de Andreea Mitiriță, Partener și alcătuită din Claudiu Simionescu, Senior Manager, Mădălin Manea, Manager, Ștefania Chiricu, Senior Consultant, și Lavinia Sandu, Consultant.

 

Despre PwC

 

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 152 de țări cu mai mult de 328.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

 

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here