bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a consiliat VERIDION (anterior, Soleadify), o companie de îmbogățire a datelor despre companii, investitorul principal Launhub VC și alte părți în cadrul unei runde de finanțare de tip seed în valoare de 6 milioane USD

București, 27 februarie 2023

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a consiliat compania Veridion și pe fondatorii acesteia, pe investitorul principal Launchub VC, investitorul participant OTB Ventures, precum și pe investitorii existenți într-o rundă de finanțare de serie seed de 6 milioane USD.

Echipa noastră a avut un rol fără precedent de consilier pentru mai multe din parțile participante în tranzacție. Am consiliat noii investitori Launchub și OTB Ventures în legătură cu investiția lor, în procesul de due diligence, precum și în legătură cu diverse aspecte juridice și fiscale legate de structurarea, documentarea și implementarea tranzacției. De asemenea, i-am consiliat pe fondatori, pe anumiți investitori existenți, inclusiv Gapminder VC, precum și pe societate, cu privire la aspecte juridice și fiscale legate de implementarea tranzacției, inclusiv prin schimbarea practicii în legatură cu relocarea în US.

Din echipa firmei noastre au făcut parte Cătălin Grigorescu, partener și Anamaria Rotariu, asociat, precum și alți profesioniști din cadrul practicilor de drept societar, comercial, de muncă, de proprietate intelectuală și fiscalitate ale firmei.

Succesul anului anterior al practicii noastre de Tranzactii Corporative continuă in 2023, care promite să fie un an foarte activ, cu șase tranzactii aflate în acest moment în diverse stadii de finalizare. Recent, echipa noastră a consiliat compania de software si infrastructură INCRYS în legatură cu achiziția companiei de servicii în tehnologia informației USOURCE (ianuarie 2023), Innoship și pe fondatorii acesteia în legătură cu tranzacția de achiziție și investiție încheiată cu Alsendo, o companie din portofoliul Abris Capital (octombrie 2022), a oferit consultanță companiei Smart ID Dynamics și acționarilor săi în legătură cu investiția SARMIS Capital în Smart ID Dynamics (ianuarie 2022) și în legătură cu achiziția furnizorului de soluții software integrate Spectrum din Brașov (mai 2022). Alte tranzacții notabile includ reprezentarea investitorului scandinav de capital privat FSN Capital în cadrul tranzacției privind achiziția Mantis Group, un furnizor internațional de top de software și soluții WMS/ logistice (februarie 2022). Alte câteva mandate importante de tranzacții în tehnologie sunt în curs de derulare.

***

bpv GRIGORESCU STEFANICA este o firmă de avocatură de business cu o ofertă completă de servicii pentru proiecte complexe și litigii și o combinație unică de capabilități în zona consultanței juridice și fiscale. Înființată în 2006, firma este cunoscută la nivel internațional pentru implicarea în sectorul tehnologic și pentru practica sa în domenii precum Drept Corporativ, Fuziuni și Achiziții, Drept Fiscal, Dreptul Muncii și Beneficii, Achiziții, Concesiuni și proiecte de tip PPP-uri, Servicii medicale, Energie și Infrastructură.

Echipa bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ este inclusă constant printre cele mai importante firme de avocatură din România de către prestigioase directoare juridice internaționale precum Chambers & Partners, Legal 500, IFLR1000, ITR World Tax, Media Law International.

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ este membru fondator al bpv Legal, o alianță de firme independente de avocatură de business cu birouri în Bratislava, Bruxelles, București, Budapesta, Praga și Viena, care oferă servicii de consultanță juridică transfrontalieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here