Începând cu luna februarie a acestui an, agenția de marketing și comunicare, June Communications, devine responsabilă pentru activitățile de PR, email marketing și social media content pentru fintech-ul Filbo. Aceasta reprezintă o soluție 100% digitală ce finanțează microîntreprinderile de tip SRL, SA, PFA, II, IF, active în piață de cel puțin 12 luni, cu o cifră de afaceri sub 2 milioane EUR și mai puțin de 10 angajați.

 

Filbo, platforma digitală a companiei OMRO, a acordat în primul semestru al anului 2022 credite în valoare de 9,6 milioane RON, reprezentând o creștere de 66% față de volumul total de credite digitale acordate în 2021. Dezvoltată și lansată în anul 2020, platforma Filbo oferă finanțare 100% digitală,  punând la dispoziția clienților un proces facil, și promovând, în același timp, sustenabilitatea prin excluderea documentelor tipărite.

 

„Platforma Filbo a fost concepută pentru a răspunde nevoilor micilor antreprenori care, în perioada pandemiei, aveau nevoie de sprijin pentru a-și putea continua afacerile, evitând drumurile până la bancă și răspândirea virusului, printr-o soluție 100% digitalizată. Dorim să ne întărim poziția în piață, motiv pentru care am optat pentru o colaborare cu o agenție agilă, cu experiență în PR și marketing pentru servicii financiare, care să ne înțeleagă activitatea și să ne ajute să ne îndeplinim planul de business, iar June Communications a fost cea mai bună alegere pentru noi”, declară Daniela Bojincă, Growth Marketing Manager al companiei Filbo și EasyBill Digital.

 

June Communications, o unitate agilă de PR și MarComm B2B, este specializată pe sectoarele serviciilor financiare și asigurări, agricultură, tehnologie și automotive.  Compania și-a început activitatea în urmă cu aproape cinci ani pe segmentul startup-urilor, colaborând cu business-uri naționale și internaționale și adunând în portofoliu peste 11 fintech-uri din diverse verticale, care au evoluat în timp de la nivelul de startup la scaleup sau la business-uri stabile, precum Agreena, Agra Asigurări, Tarfin, Fortech Investments și Fortech Products, Mogo, Oveit, Smart Fintech, Instant Factoring și Pluridio.  În ultimii doi ani compania și-a întărit și segmentele IMM și enterprise, furnizând servicii de PR și MarComm pentru companii precum AON, APS Holding, Bozankaya, Wabag, Stera Chemicals și IT Smart Systems.

 

„Suntem bucuroși să pornim la drum alături de Filbo și să îi sprijinim prin experiența noastră în serviciile financiare digitale adresate microcompaniilor și micilor antreprenori din diverse domenii, să își crească notorietatea brandului și să-l consolideze, iar totodată să comunice mai bine cu clienții existenți și prospecții. În practica de până acum ne-am mulat pe nevoile clientului și am urmărit să propunem și să implementăm soluțiile potrivite pentru a-l susține în livrarea planului de business, integrându-ne printr-o echipă dedicată ca un departament externalizat al clientului”, afirmă Iuliana Floricică, CEO al June Communications. 

 

 

###

 

Despre June Communications

 

June Communications este o agenție agilă în industria de PR și MarComm, cu sediul în București, România, având ca scop sprijinirea accesului companiilor progresiste la noi niveluri de creștere printr-o valorificare mai bună a marketingului și comunicării. June Communications oferă o paletă largă de servicii din sfera PR-ului, marketingului și comunicării, de la planificare strategică până la implementare, fiind capabilă să sprijine livrarea planului de business al startup-urilor, dar și să înțeleagă nevoile business-urilor stabile furnizând soluții inovatoare, personalizate prin care să obțină rezultatele așteptate.

https://www.junecom.ro/

Despre Filbo

Filbo este o platformă Fintech, ce oferă finanțare pentru micro-întreprinderi și antreprenori individuali. Procesul de aplicare este 100% digital, de la selectarea produsului, încărcarea documentelor, identificarea online, până la semnarea electronică a contractului. Soluția digitală de creditare își propune să sporească accesul la finanțare pentru micii antreprenori, adresându-se unui segment care are nevoie de soluții mai rapide și mai flexibile.

Filbo este singurul fintech din România care beneficiază de programul de garanții europene EaSI, oferit de către Fondul European de Investiții.

https://filbo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here