Sursa foto:  https://unsplash.com/photos/cpIgNaazQ6w

Curatenia in casa este o activitate casnica pe care oricine trebuie sa o faca, periodic, pentru a-si asigura un mediu curat si sanatos pentru a locui. Cu toate acestea, pentru a face o curatenie cat mai eficienta, este nevoie de un timp mai indelungat si chiar de folosirea unor echipamente si solutii speciale, de preferat profesionale.

Cum timpul devine tot mai limitat, oamenii din ziua de astazi fiind nevoiti sa isi planifice cu mare atentie activitatile dintr-o zi pentru a indeplini toate indatoririle pe care le au, serviciile profesionale de curatenie pot reprezenta o solutie. Numai ca si pretul unor astfel de servicii este pe masura, putini fiind cei care isi permit astfel de cheltuieli.

Drept urmare, cei care pun mare pret pe curatenia din casa si care doresc sa elimine cat mai eficient praful si acarienii din spatiul lor de locuit, pot alege Kirby, aspirator foarte performant, care este apreciat la nivel mondial. Cum pretul unui astfel de echipament de curatenie este si el foarte mare, in continuare sunt prezentate motivele pentru care se va dovedi o investitie avantajoasa:

  • Performante de top si traditie

Aspiratoarele Kirby sunt prezente pe piata din Romania inca din anul 1994, dar acestea au o traditie mult mai indelungata, reprezentand una dintre cele mai vechi companii de electrocasnice din America.

Aceste aspiratoare folosesc o tehnologie foarte performanta, astfel incat chiar si modelele mai vechi depasesc in ceea ce priveste eficienta multe dintre aspiratoarele noi de pe piata. In plus, tehnologia folosita este imbunatatita constant, pentru a se mentine in topul celor mai performante electrocasnice.

  • Ajuta la o indepartare profunda a prafului

Praful este o problema nu numai pentru gospodine si pentru cei preocupati de curatenie, dar mai ales pentru persoanele alergice, care au mult de suferit din cauza acestuia. Dar aspiratoarele Kirby au o forta de asiprare superioara, care pot atrage chiar si particulele de praf aflate in profunzimea saltelelor, canapelelor sau pernelor, eliminandu-se astfel si acarienii din textile, care sunt cunoscuti pentru efectele negative pe care le au asupra sanatatii oamenilor.

In plus, cei care isi doresc un astfel de echipament de curatenie au posibilitatea de a-l cumpara si in rate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here