Sursa foto: https://unsplash.com/photos/M5UD_FyuDl8

In momentul in care telefonul mobil se strica, iar bugetul nu prevede o astfel de investitie importanta, oamenii ar trebui sa ia in considerare inlocuirea acestuia cu un telefon second hand. Pretul unui device la mana a doua este, in general, mult mai mic decat pretul platit pentru unul nou.

Exista insa posibilitatea ca smartphone-ul second hand ales sa vina insotit de o serie de probleme care sa ii afecteze performantele si modul de functionare, mai ales daca este cumparat de la persoane neautorizate. De aceea, este recomandat sa se apeleze numai la magazine autorizate, care pot oferi chiar si garantie pentru device-urile vandute.

Care sunt telefoanele care merita cumparate la mana a doua?

Intr-un magazin specializat in telefoane second hand pot fi gasite chiar si cele mai noi modele de smartphone lansate pe piata, care sunt vandute la preturi considerabil mai mici decat in stare noua. Astfel ca acestea se vor dovedi o investitie foarte avantajoasa, mai ales ca inainte de a le pune din nou spre vanzare, tehnicienii magazinului de telefoane second hand le verifica cu mare atentie si le reconditioneaza pentru a functiona la parametri optimi.

De asemenea si stare in care se afla acestea poate fi una foarte buna, fiecare urma de uzura ducand la scaderea pretului telefonului. Drept urmare, cei care se gandesc sa cumpere un smartphone second hand trebuie sa se decida cum anume si-ar dori sa arate telefonul lor si ce buget au disponibil.

In acest mod isi pot cumpara chiar si un model nou de iPhone sau unul din categoria de telefoane Samsung second hand, putand astfel sa tina pasul cu cele mai performante telefoane mobile inteligente, fara sa cheltuiasca sume impresionante de bani pentru acest lucru.

Cei care prefera un anumit model sau brand de telefon pot gasi smartphone-ul preferat mult mai usor si la un pret avantajos, daca aleg un distribuitor autorizat de telefoane second hand. Totodata, alegerea unui telefon performant la mana a doua poate fi si o buna idee pentru cei care doresc sa ofere un cadou special cuiva drag.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here