Business career challenges concept. Businessman imagining to be a super hero looking aspired making career plans

Incepand cu anul 1999, pe data de 19 noiembrie se sarbatoreste Ziua Internationala a Barbatului. Obiectivele acestei zile includ concentrarea asupra sanatatii barbatilor si baietilor, imbunatatirea relatiilor dintre sexe, promovarea egalitatii intre sexe si prezentarea de modele masculine de urmat.

 

Pe site-ul www.barbatidesucces.ro romanii au votat care sunt cei mai de succes barbati din anul 2022. In total au votat 2.879 de persoane iar in top 10 regasim sportivi, artisti si oameni de afaceri.

 

Desi pare ca nu au nimic in comun (David Popovici cu Gheorghe Zamfir; Cartarescu cu Hagi; Tiriac cu Smiley sau Dines cu Rebengiuc) exista un fir rosu care-i uneste pe toti, o calitate pe care o impartasesc si care le-a facut cunostinta cu succesul: PASIUNEA.

 

Determinarea, increderea si incapatanarea cu care si-au urmat pasiunea i-a transformat in ceea ce sunt astazi: cei mai de succes barbati din Romania. David Popovici n-a facut niciun compromis cand a venit vorba de pasiunea sa: inotul. Cartarescu nu a renuntat la scris pentru o meserie mai banoasa. Iar Dines a visat de mic sa devina scriitor, iar cand a pus mana pe o carte despre limbajul de programare C++, s-a transformat in cel mai de succes scriitor de cod din Romania, cu o afacere evaluata acum la miliarde de dolari.

 

Asadar, topul nostru recunoaste inca o data performantele acestor 10 barbati, dar ne dezvaluie si reteta succesului: aceea de a-ti urmari pasiunea, chiar si atunci cand ar fi mai usor sa renunti la ea si sa o apuci pe o cale mai simpla. Nu exista succes in absenta pasiunii! 

 

VEZI AICI TOP BARBATI DE SUCCES ROMANIA 2022

https://zilesinopti.ro/barbati-de-succes-2022/

 

Cum a fost realizat topul?

Topul final a rezultat in urma voturilor online, pe site-ul www.barbatidesucces.ro

Perioada de vot a fost 15 septembrie – 15 octombrie 2022 si, in total, au votat 2.879 de persoane.

 

Fiecare persoana care a votat a avut posibilitatea sa enumere 3 barbati de succes din Romania. Locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte, iar locul 3 a primit 33 de puncte. Topul a rezultat prin adunarea numarului de puncte pentru fiecare nume nominalizat.

Rezultatele votului au fost certificate de firma de studii de piata www.Brandberry.ro

 

Barbati de Succes este o campanie Zile si Nopti, Rock Fm si NIVEA MEN.

 

Premii pentru cei care au votat

Pe data de 19 noiembrie, de Ziua Internationala a Barbatului va avea loc si tragerea la sorti a castigatorilor campaniei Barbati de Succes. Participa la tragerea la sorti toti cei care au votat pe site-ul www.barbatidesucces.ro

Premiile campaniei sunt: 1 voucher echipamente sportive de iarna in valoare de 10.000 lei, 1 voucher cazare si servicii all inclusive la Ana Hotels Sport Poiana Braşov si 50 de pachete NIVEA MEN cu produse de ingrijire masculina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here