O.B.A different by luxury pregătește startul construcției noului proiect rezidențial O.B.A TOWER un simbol al luxului și inovației. Noul proiect imobiliar marca O.B.A different by luxury, un concept rezidențial nou, foarte îndrăzneț, va fi prezentat în cadrul ediției Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 28-30 octombrie la Palatul Parlamentului din București și promite că va atrage toate privirile. O.B.A Tower este opțiunea pe care toată lumea o aștepta pentru o viitoare locuință cu un randament investițional foarte atractiv.

Proiectul se deosebește printr-un design arhitectural unic, având suprafețe vitrate mari, linii moderne si rafinate. Prin poziționare si design acest proiect va deveni un nou reper in nordul stațiunii Mamaia.

O.B.A Tower este un proiect de peste 10 etaje, cu parcare subterană , restaurant, centru de relaxare având fiecare apartament proiectat cu grijă, pentru a utiliza în mod optim spațiul. Numeroasele facilități ale ansamblului sunt gândite pentru a sprijini și inspira rezidenții să trăiască așa cum își doresc și totodată să fie parte dintr-o comunitate de oameni care împărtășesc același stil de viață. Calitatea materialelor și a execuției este garantată de experiența vastă a dezvoltatorului O.B.A Different by luxury, care are un portofoliu bogat de proiecte de succes realizate în Constanta si Sebeș.Exclusivitate, stil și lux sunt termeni care descriu cu adevărat viața rezidenților O.B.A different by luxury, firma deținută de Onea Bogdan Alexandru, unul dintre cei mai tineri dezvoltatori imobiliari din Constanța care vrea să rămână în mintea clienților ca fiind un dezvoltator care nu face rabat la calitate și care construiește cu pasiune și suflet pentru clienții săi.

La OBA different by luxury transformăm modul în care oamenii percep CALITATEA, deviza noastră fiind să construim proiecte speciale pentru cei care înțeleg potențialul de investiție, cu materiale de calitate și design unic, care nu se devalorizează în timp.

Vă stăm la dispoziție pentru informații legate de proiectele marca O.B.A. different by luxury la telefon 0731 622 622 și email: [email protected].

De asemenea, vă invităm să ne cunoaștem la standul O.B.A. different by luxury din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 28-30 octombrie 2022 la Palatul Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here