Sustenabilitate, sisteme SMART HOME integrate, grad ridicat de performanță energetică și îmbunătățirea semnificativă a calității vieții rezidenților sunt principalele atu-uri ale proiectului rezidențial iResidence dezvoltat de IBB Holding și promovat în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI.

iResidence se numără printre primele ansambluri rezidențiale din București proiectate și construite la standard BREEAM Excellent, un standard global de sustenabilitate, care atestă printre altele pentru calitatea și durabilitatea clădirilor, responsabilitatea față de mediul înconjurător și longevitatea profitabilității investiției.

IBB Holding este o afacere de familie, cu rădăcini românești și peste 30 de ani de experiență dobândită în industria construcțiilor din Germania. De la înființare și până în prezent, IBB Holding a dezvoltat o reputație solidă în industria de construcții din Germania, oferind servicii de înaltă calitate din întreaga gamă de operațiuni și management, necesare implementării lucrărilor de mare complexitate, precum execuția de construcții civile și industriale, lucrări de săpături și terasamente, execuție de drumuri, poduri și autostrăzi.

Experiența dobândită până în prezent în puternicul mediu concurențial din Germania constituie o fundație temeinică pentru relațiile cu viitorii parteneri, reprezentând totodată o garanție a capacității de a gestiona proiecte complexe și de a livra conform standardelor impuse și termenelor stabilite.

Reprezentanții proiectului iResidence participă în cadrul ediției Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here