• Din iulie, serviciul E.ON eBooking este funcțional în magazinele din Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Comănești, Deva, Dorohoi, Onești, Pașcani, Petroșani, Rădăuți, Roman, Suceava, Turda șiZalău;
  • La magazinele dinBacău, Cluj-Napoca, Iași, Piatra-Neamț, Sibiu, Târgu Mureș șiTimișoaraserviciul este activ încă din luna martie a acestui an;

 

 

Serviciul E.ON eBooking a fost extinsîn toate magazinele și punctele de lucru E.ON,accesul clienților fiind realizat exclusiv în baza unei programări prealabile pentru toate operațiunile care necesită interacțiunea cu agenții E.ON.

 

Măsura are în vedere îmbunătățireaconfortului clienților noștri, care vor evita timpii de așteptare la vizita în magazinele E.ON,fiind asigurat un flux adecvat de clienți pentru o deservire corespunzătoare și pentru soluționarea solicitărilor într-un timp optim.

 

Programările se fac parcurgând următorii pași:

 

 

Aplicația oferă posibilitatea alegerii unei zile și a unui interval de timp optim pentru solicitant. Totodată, serviciul permite anularea/modificarea unei programări deja efectuate.

 

Nu este nevoie de programare pentru clienții care vizitează magazinele E.ON în scopul plății facturilor prin intermediul robotului BRD sau pentru cei care doresc să efectueze operațiuni folosind serviciul MyOffice.

 

 

 

Mai multe informații privind produsele și serviciile E.ON Energie România pot fi obținute accesând: www.eon.ro.

 

 

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şisoluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,4 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şimunicipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 17 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit peste 1,9 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,7 miliarde de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here