După anii de pandemie, desfășurarea activităților sportive în aer liber este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne relaxa. În acest context, Elis Pavaje dă startul unei acțiuni de responsabilizare socială, ce își propune păstrarea unui mediu curat, dezvoltarea unei infrastructuri pentru ciclism sau drumeții și promovarea turismului în zone mai puțin cunoscute pentru orășeni. Compania va sponsoriza marcarea traseelor Elis Routes, anul acesta având în plan cca. 50 km desfășurați în județele Alba și Prahova.

 

Primul segment din traseul Elis Routes din Prahova a fost amenajat în data de 31 martie, in zona Dealu Mare, pe malul Cricovului Sărat, împreună cu voluntarii Elis Pavaje și membri ai Asociației Centrul Cultural și Comunitar Nucu.

Echipați cu bocanci, mănuși, ustensile și saci, voluntarii au fost împărțiți în echipe și alternativ au strâns gunoiul, au nivelat terenul, au montat un podeț de lemn, au croit o potecă prin pădurea de sălcioară, pentru un traseu ușor accesibil bicicliștilor.

 

Prin acest proiect de marcare a traseelor, Elis Pavaje dorește să susțină dezvoltarea turistică a zonei, iar accesul pe bicicletă le va oferi turiștilor o percepție puternică asupra autenticității locului. De asemenea, vor putea contribui la dezvoltarea afacerilor producătorilor locali, zona având un bogat patrimoniu viticol.

 

Primul traseu urmează a fi inaugurat la începutul verii, urmând ca ulterior să se stabilească planul pentru realizarea următoarelor rute. În cursul acestei primăveri va fi amenajat și un traseu de 30 de km în județul Alba, cu sprijinul Asociației “La Pas”, care va beneficia de suportul comunităților locale.

 

 

 

 

Elis Pavaje a fost înființată în 1991, în Petrești, județul Alba. Oferă un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție prefabricate din beton vibropresat, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Din 2017, compania oferă și servicii de antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajări exterioare. Compania 100% românească are în prezent 4 unități de producție, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi. Produsele Elis Pavaje – pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți, produse din beton pentru amenajarea grădinii, elemente de canalizare din beton vibropresat – sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea vastă de distribuitori, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Vințu de Jos (Alba). Începând cu 2019, compania a devenit și producător de pavele și borduri din andezit transilvănean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here