București, Ianuarie 2022: CBRE, liderul global al pieței de consultanță imobiliară, a consiliat DRUID AI, lider mondial în inteligența artificială conversațională AI, în procesul de relocare într-un nou spațiu de birouri în Opera Center I, o clădire consacrată de birouri deținută de CA Immo în centrul Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Eroilor.

 

Platforma fără cod a DRUID AI permite companiilor să automatizeze comunicațiile cu clienții și angajații folosind asistenți virtuali dotați cu inteligență artificială. Grație conectorului nativ premiat UiPath, DRUID AI oferă boților RPA („roboți“ software ce contribuie la automatizarea asistată și neasistată a proceselor) abilități unice de conversație, adaugă servicii cognitive îmbunătățite și simplifică îndeplinirea sarcinilor automatizate într-o manieră similară activității umane. De curând, DRUID AI a fost clasificată ca fiind compania de tehnologie cu cea mai rapidă creștere organică din Europa Centrală (CE) în ultimii trei ani, conform clasamentului Deloitte din 2021, CE Technology Fast 50.

 

„Afacerea noastră se extinde rapid, la fel și echipa noastră din București, de aceea aveam nevoie de un sediu nou, cu acces facil, într-un spațiu de bună calitate și aproape de punctele de interes ale orașului: universități, parcuri, centre de evenimente artistice și culturale. Opera Center este mai mult decât o clădire de birouri, este un reper important al Bucureștiului și sunt sigur că acest nou spațiu de lucru ne va inspira să ne dezvoltăm și mai mult”, a declarat Liviu Drăgan, CEO DRUID AI.

 

Noul spațiu de birouri al DRUID AI este situat la etajul 6 al clădirii Opera Center pe o suprafață de aproximativ 600 mp, beneficiind de o terasă generoasă cu vedere splendidă către Opera Națională și râul Dâmbovița. Angajații DRUID AI se vor bucura de accesul la facilitățile clădirii, care includ o farmacie Dr. Max, sucursalele ING Bank și CEC Bank, o cafenea French Bakery și un minimarket 1 Minute!.

 

„Ne bucurăm să primim DRUID AI în portofoliul nostru și suntem încântați să găzduim o companie atât de dinamică, un viitor unicorn născut în România, în cadrul Opera Center. De-a lungul anilor, toate proiectele noastre de birouri s-au dovedit a fi spații de bun augur pentru afaceri în creștere: avem chiriași care și-au dublat suprafețele ocupate sau chiar mai mult”, a declarat Marian Roman, Managing Director CA Immo Real Estate Management România.

 

Tranzacția a fost facilitată de consilierii CBRE, Andrei Gavrilovici, Consultant Senior A&T și Ana Vicoveanu, Consultant A&T, care au identificat și oferit cea mai potrivită soluție pentru nevoile DRUID AI ce va permite companiei să se concentreze asupra activității sale de bază.

 

„DRUID AI este o companie românească cu care suntem mândri să ne asociem! Suntem entuziasmați că i-am putut oferi consiliere în această etapă a creșterii sale exponențiale. Furnizarea celei mai bune soluții financiare și operaționale pentru companiile cu asemenea nivel de potențial implică întotdeauna o provocare, dar CA Immo a reprezentat potrivirea perfectă datorită profesionalismului și flexibilității grupului, locației activului și facilităților din apropiere”, a adăugat Andrei Gavrilovici, Senior Consultant A&T Services CBRE Romania.

 

Probabil cea mai cool zonă din București

 

Amplasată strategic la 50 m de stația de metrou Eroilor, Opera Center I beneficiază de o panoramă asupra râului Dâmbovița și Operei Naționale București. Parcurile Izvor și Cișmigiu se află pe o rază mai imcă de un kilometru, iar Grădina Botanică și zona Cotroceni, care se se situează în Top 20 al celor mai cool cartiere din Europa, sunt situate la doi kilometri de clădirea de birouri. Centrul vechi, Piața Unirii și sediile instituțiilor publice, respectiv Primăria Capitalei, Curtea de Apel București și Palatul Parlamentului sunt la mai puțin de 3 km distanță.

 

Opera Center I cuprinde un total de 11.900 mp de spații de birouri moderne desfășurate pe opt etaje, având o fațadă de sticlă impresionantă, cu elemente complexe de zidărie pe toate laturile.  Certificat LEED Gold, clădirea Opera Center I găzduiește companii importante precum: NN Lease, GSK Consumer HealthCare, Qualitance, Borza & Asociatii, Siemens și DHL Logistics.

Despre DRUID AI

DRUID AI este lider global în automatizarea conversațională AI. Platforma fără cod a DRUID AI permite companiilor să automatizeze comunicațiile cu clienții și angajații folosind asistenți virtuali dotați cu inteligență artificială. Cele 500 abilități de conversație predefinite și conectorul nativ premiat alături de boții UiPath oferă implementări de 3x-5x mai rapide. DRUID AI este disponibil în orice scenariu de implementare și susține conversații în orice limbă și pe orice canal digital. Pentru mai multe informații, vizitați www.druidai.com.

 

Despre CA Immo:

CA Immo este un investitor, manager și dezvoltator specializat în proprietăți moderne de birouri din orașele de tranzit din Germania, Austria și Europa Centrală. Compania acoperă întregul lanț valoric din domeniul proprietăților comerciale, inclusiv un grad ridicat de expertiză internă în construcții. Fondată în 1987, CA Immo este listată pe indicele ATX al Bursei de Valori din Viena și deține active imobiliare în valoare de aproximativ 5,6 mld. eur. în Germania, Austria și Europa Centrală și de Est. În România, CA Immo este prezentă din anul 2001 și deține un portofoliu de șapte clădiri de birouri: Opera Center One and Two, Riverplace, Europe House, Bucharest Business Park, Campus 6.1 și Orhideea Towers, care totalizează o suprafață închiriabilă de aproximativ 165.000 mp. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați www.caimmo.com sau urmăriți-ne pe LinkedIn.

 

 

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Dallas este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2020. Compania are peste 100.000 de angajați și deservește clienți din peste 100 de țări. CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Accesați site-ul www.cbre.ropentru detalii suplimentare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here