Ce inseamna lider de piata la nivel mondial

Cu o istorie in spate de peste 150 de ani, Alukönigstahl, o afacere de familie, este lider europeanl pe segmentul de sisteme arhitecturale din alumiuniu, otel si PVC. Parteneriatul durabil cu colaboratorii din 17 tari, a ajutat compania sa treaca prin perioade bune si prin crize economice, fara a altera calitatea solutiilor oferite, continuitatea activitatii si principiile unui business corect.

In Romania, in peste cei 25 de ani, Alukönigstahl s-a dezvoltat impreuna cu partenerii din toata tara, elaborand solutii arhitecturale personalizate pentru cele mai ambitioase proiecte. Strategia pe termen lung, dorinta de a veni intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor, grija fata de mediu, au dus la colaborari durabile atat cu arhitecti cat si cu investitori.


Attila Beer
, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova: Avem o gama foarte mare de produse, un know-how si o echipa tehnica foarte bine pregatita. Putem oricand sa venim in intampinarea dorintelor clientilor si sa oferim arhitectilor solutii noi, personalizate pentru orice proiect, indiferent de amploarea sa. Pastram traditia colaborarii cu firmele producatoare de tamplarie, in unele cazuri, chiar si cu a doua generatie de manageri din aceeasi familie, privim spre viitor, cautand solutii noi pentru constructii durabile.

 

Principiile unei relatii bazate pe respect reciproc a fost dintotdeauna un punct important in agenda Alukönigstahl Romania. Nevoile si cerintele clientilor s-au schimbat de-a lungul timpului, corectitudinea si calitatea reala a produselor, livrarile prompte, solutiile inovatoare si suportul acordat fabricantilor de tamplarie si pereti cortina fiind un punct foarte al fiecarei colaborari. Aceasta este abordarea unei relatii bazate pe respect, inclusiv pentru clientul final, care se poate bucura si experimenta confortul Schüco.

Clientii nostri isi doresc produse de calitate, livrari prompte, consultanta din partea Alukönigstahl Romania. Clientul care va trai in locuinte cu tamplarie Schüco, isi doreste ca ferestrele sa se inchida ermetic pentru a-l proteja de caldura, frig si de zgomot, de facturi mari la energie, sa nu se defecteze, sa arate bine si sa impresioneze. Avem o mare diversitate de solutii constructive pentru toate bugetele, deci putem raspunde asteptarilor beneficiarilor. Iar in ceea ce priveste serviciile oferite clientilor nostri, invatam si ne dezvoltam constant, afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.

Arhitectii stiu ca se pot baza oricand pe Alukönigstahl Romania, de fiecare data cand este vorba de un proiect cu design futurist sau cu cerinte indraznete. De asemenea, investitorii stiu ca primesc solutii corecte pentru bugetul alocat. Rezultatul se observa imediat si este admirat, deoarece au creat intotdeauna trenduri noi. Sky Tower, Globalworth Tower si Ana Tower, cele mai inalte cladiri de birouri din Romania, au beneficiat de solutiile Schüco, partener Alukönigstahl Romania.

Compania este activa in marile orase, de la Cluj la Constanta, de la Craiova la Iasi, de la Brasov la Timisoara si Sibiu. In domeniul rezidential, portofoliul include solutii de tamplarie de top, care redefinesc confortul si eleganta si care pot fi gasite in Luxuria Residence, Cloud 9 Residence, Isho Living Timisoara, Nordis, Sea One, Neo Mamaia, Win Herastrau, etc.

Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova: Fiecare proiect nou este o provocare. Mai ales proiectele care, in functie de bugetul stabilit de investitor, viziunea arhitectului si solutiile noastre tehnice, trebuie sa creeze o constructie de calitate. Elaboram mai multe variante de solutii, proiectam profile noi, care ulterior vor fi testate in laboratoarele de incercari ca sa raspunda normelor tehnice, pentru a fi siguri ca pastram calitatea in confort, costuri de intretinere si exploatare mici si design excelent. Sunt proiecte la care s-a lucrat timp de doi ani inainte de stabilirea solutiei finale. Asa a fost de exemplu pentru binecunoscutul Sky Tower, cel mai inalt turn din tara, sau pentru mai noile Orhideea Towers si Globalworth.

 

Lider in digitalizarea procesului de lucru

Alukönigstahl Romania este lider de piata si prin adoptarea solutiilor de digitalizare, atat in productie, cat si in depozitare si distributie.

In ultimul an a fost reorganizat si reconfigurat depozitul din Jilava si a fost deschis un depozit nou la Cluj Napoca. S-au achizitionat sisteme de depozitare moderne  pentru un flux mai rapid si o gestiune mult mai usoara, si in prezent  se pregateste implementarea unui ERP.

Continua dezvoltarea AKS Connect, o platforma digitala proprie, unde clientii pot plasa comenzi si urmari stadiul livrarilor online, in orice moment.

Normele de mediu, cele tehnice si confortul oferit clientilor sunt mai exigente decat au fost vreodata. De aceea, Alukönigstahl Romania a dorit sa vina in intampinarea colaboratorilor sai cu solutii practice, care faciliteaza comunicarea, organizarea si gestionarea unui proiect, indiferent de marime.

 

Previziuni pentru 2021

Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova: In aceasta perioada este greu de facut previziuni,  obiectivele noastre sunt cresterea nivelului vanzarilor si a rezultatului financiar fata de anul trecut, dar nu putem evita impactul evenimentelor de pe piata materilor prime.  Noi ne vom concentra pe ce putem face foarte bine: identificarea solutiilor si fructificarea posibilitatilor, facant toate eforturile pentru asigurarea fluxului de aprovizionare pentru proiectele contractate.

 

 

 

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa Centrala si de Sud-Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Alukönigstahl Romania a fost infiintata in 1995 , cu sediul central si depozit in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 25 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, te invitam sa vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de Facebook , LinkedIn si Instagram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here