• Radu Pojoga are o experiență de conducere de 10 ani în cadrul diviziilor locale și regionale MoneyGram
  • George Mocanu, co-proprietar al Phonetastic GSM și ocupant, până în  prezent, al rolului de CEO, vară mâne  în companie, pe zona de strategie
  • Phonetastic GSM a încheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane Euro și țintește o creștere de20%, la finalul anului în curs

 

București, 19 august 2021 –Phonetastic GSM, companie românească activă pe piața europeană de smartphone-uri,accesorii și echipamente IT, anunțăcă Radu Pojoga ocupă, începând de astăzi, rolul de CEO.

Rolul său va fi de a dezvolta compania, eficientiza procesele interne și obține o mai  bună poziționare în cele 37 de țări în care Phonetastic este prezentă. De asemenea, Pojoga va gestiona și dezvoltarea parteneriatelor de distribuitor autorizat cu mai mulți producători, pentru România, Moldova și Bulgaria, precum și extinderea portofoliulu și adăugarea mai multor categorii de produse.

George Mocanu, coproprietar al companiei și ocupant anterior al rolului de CEO, se va concentra, de acum, pe ariile de strategie și dezvoltare.

Anterior intrării sale în echipa Phonetastic, Pojoga a lucrat între 2009 și 2019 încadrul MoneyGram. Din 2019până în prezent, a fostparteintegrantăîndezvoltareamaimultorproiecteinovatoare, precum SymphoPay, Virtual BadgesauLiveConsent.Contribuțiasa la dezvoltarea unui mediu performant de afaceri In România este confirmată și de statutul de Advisory Board Member încadrulCEO Clubs International, încă din 2015.

Pojogași-a completat studiile superioare cu un program de Executive MBA în cadrul WUExecutive Academy, Viena și cu Said Business School, încadrul Oxford FinTech Program, Londra.

Phonetastic GSM a încheiat anul 2020 cu afaceri de48milioane Euro și țintește o creștere de aproximativ 20%, la finalul anului în curs.

DesprePhonetastic GSM

Phonetastic GSM, companieromâneascăactivă pe piațaeuropeană de smartphone-uri,accesoriișiechipamente IT, comercializeazăpeste 500 de produseunice, de la smartphone-uri, tablete, șilaptop-uri, până la accesoriiinteligenteșidispozitivesmart home, de la Apple,Amazfit, Amazon, Google, Huawei, Realme, Samsungși Xiaomi.Printrecliențiisăidin Româniași din Europa se numărăatâtredistribuitorii, câtșimariijucători din retailulclasicsau online, electro-IT, telecomunicații șiasigurări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here