Daca faci parte din domeniul HoReCa, atunci stii deja ca aspectul este aproape la fel de important ca serviciile oferite. Vorbim de un hotel de mari dimensiuni sau de o pensiune intima? Detii o cafenea de pe o straduta ingusta a unui oras aglomerat sau un restaurant cu un specific anume? Indiferent in care situatie te afli, modul in care arata afacerea ta povesteste clientilor tai totul despre tine. Iar una dintre metodele prin care poti spune povestea in felul tau este sa apelezi la imbracarea peretilor cu un tapet de inalta calitate.

Tipuri de tapet

Daca nu esti inca hotarat in privinta tipului de tapet de care ai nevoie, sa stii ca primul pas l-ai facut deja, atunci cand ai ales domeniul afacerii tale.

  • Daca ai nevoie de un tapet pentru hotel, trebuie sa optezi pentru un tip rezistent, care sa se preteze unei zone cu trafic intens. In acest sens se potrivesc foarte bine tapeturile din hartie. Pe langa cel de hartie, mai exista tapet din fibra textila care nu este atat de rezistent ca cel de hartie si care se monteaza de obicei in zone cu trafic redus. Un alt tip de tapet apreciat si extrem de rezistent este cel vinilic.
  • In functie de baza lor, exista doua tipuri de tapet: cea cu baza de hartie, care este apreciata datorita pretului accesibil si baza vlies, renumita datorita montajului usor.
  • In ceea ce priveste textura, tapeturile se gasesc in trei variante: neted, textura ce imita panza canva sau dungat. Astfel, acestea se pot aplica perfect pe orice tip de perete, fie el cu sau fara imperfectiuni.

Modele de tapet pentru locatii HoReCa

Partea cea mai atractiva in cazul unui tapet premium este ca iti poti realiza modelul preferat la comanda. Spre exemplu, in categoria de modele de tapet de la Vladila, vei gasi cu siguranta ceva sa se potriveasca gusturilor tale, mai ales datorita faptului ca modelele sunt create chiar de ei. Tine cont insa de specificul afacerii tale si de camera pe care o decorezi cu tapet. Daca intr-un hotel oamenii vor vrea sa priveasca niste pereti ce te cheama la relaxare, intr-un restaurant merg modele pline de viata, specifice stilului culinar.

Avantajele unui tapet premium

Daca optezi pentru decorarea spatiului tau cu un tapet premium, vei avea numai de castigat pe termen lung si scurt, deoarece acesta vine la pachet cu o multime de avantaje.

  • Calitatea superioara a tapetului se poate observa prin modul in care arata acesta, usurinta prin care se aplica si rezistenta lui in timp.
  • Daca optezi pentru un tapet din categoria premium, poti sa alegi proprietatile acestuia astfel incat sa se potriveasca afacerii tale. Spre exemplu, in cazul unui tapet pentru restaurant este esential ca acesta sa fie lavabil, sa reziste bine in conditii de umezeala si sa isi pastreze aspectul indiferent daca este expus direct la lumina naturala sau la alti factori externi de mediu.
  • In cazul unui tapet premium totul se personalizeaza, de la dimensiunea tapetului, textura acestuia si pana la modelul preferat. In acest fel stii ca afacerea ta, fie ea hotel sau restaurant, va beneficia de o lucrare deosebita si calitativa.

Profita de aceasta metoda pentru a iti insufleti afacerea, pentru a iti infrumuseta hotelul sau restaurantul si pentru a le oferi clientilor tai povesti si stari transmise intr-un stil unic datorita modelelor premium de tapet!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here