București, 23 iunie 2021 – PwC România anunță că, începând cu 1 iulie 2021, Doina Bîrsan va fi promovată Partener în cadrul practicii de Audit a companiei și va conduce departamentul de Audit din Republica Moldova.

 

”O felicit pe Doina pentru parcursul său profesional remarcabil alături de PwC Moldova și România. Promovarea în noul rol reprezintă recunoașterea deplină a rezultatelor sale de până acum. Sunt convins că datorită experienței și cunoștințelor acumulate până acum, va avea în continuare o contribuție importantă la dezvoltarea serviciilor de audit și a echipei acestei practici în Republica Moldova”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România și Moldova.

Doina Bîrsan și-a început cariera în PwC Moldova în urmă cu peste 15 ani și este specializată în servicii de audit financiar pentru companii mari din industria bunurilor de larg consum, serviciilor de telecomunicații și tehnologie.

În prezent, ea coordonează o echipă de 30 de persoane care derulează proiecte de audit pentru companii locale şi multinaţionale din diverse domenii, prezente pe pieţele din România și Republica Moldova.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Doina este membră a Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie şi a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

 

Despre PwC

 

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 154 de țări cu mai mult de 284.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

 

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here