București, 11 iunie 2021 – Huawei Consumer BG a aflat cum răspund căștile HUAWEI FreeBuds 4i nevoilor utilizatorilor, dar și care sunt preferințele acestora în materie de funcționalități și tendințe din domeniul audio, în urma unui studiu realizat prin intermediul paginii de Instagram @HuaweiMobileRo.

Rezultatele acestei cercetări-experiment au demonstrat că printre cele mai apreciate și căutate caracteristici în ceea ce privește căștile se află calitatea audio, autonomia bateriei și funcția inteligentă de anulare a zgomotului (ANC). Acestea sunt exact atributele la care excelează căștile HUAWEI FreeBuds 4i.

Căștile, cât și alte produse din categoria wearables, precum ceasurile inteligente, beneficiază weekend-ul acesta de prețuri speciale în magazinul online www.huaweistore.ro. Astfel, începând de astăzi, 11 iunie, ora 10:00 și până luni, 14 iunie, ora 10:00, prețurile acestor produse vor începe de la 199 lei. Oferta este disponibilă în limita stocurilor existente pentru diverse modele și culori.

Raportat la tipul de conținut pe care utilizatorii preferă să îl asculte, rezultatele au indicat că 91% dintre respondenți ascultă la căști muzică sau videoclipuri, în timp ce doar 9% aleg podcasturile. Pe de altă parte, doar 13% dintre participanți folosesc căștile atunci când vorbesc la telefon, spre deosebire de 87% care le poartă în momentele în care ascultă diverse melodii.

Muzica este, de altfel, o componentă importantă în viața utilizatorilor de căști, fie că vorbim despre activitățile profesionale (54% dintre respondenți preferă să lucreze cu muzică), fie atunci când vine vorba despre activități recreative (46% ascultă muzică atunci când fac sport). Pe de altă parte, studiul a mai relevat că cei mai mulți respondenți (51%) ascultă muzică atunci când se află pe drum spre locul de muncă sau spre diverse întâlniri, în timp ce 49% atunci când sunt acasă. În materie de preferințe de consum, 82% dintre participanți sunt adepții căștilor wireless pentru a asculta muzică, în timp ce doar 18% din aceștia le-ar alege pe cele clasice, cu fir.

În cazul celor mai importante caracteristici pentru utilizatorii de dispozitive audio care au răspuns întrebărilor, 72% au menționat calitatea sunetului, în timp ce 28% au ales autonomia bateriei. Participanții sunt,  totodată,  foarte bine informați în ceea ce privește funcționalitățile căștilor în general, astfel că 66% dintre aceștia cunosc faptul că ANC reprezintă funcția Active Noise Cancellation, iar 68% știu că True Wireless Stereo (TWS) înseamnă sunet de calitate prin asocierea bluetooth. În plus, 86% dintre respondenți sunt la curent cu faptul că noile HUAWEI FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă.

Calitatea audio se află în topul caracteristicilor pentru utilizatori, de aceea căștile HUAWEI FreeBuds 4i vin cu o diafragmă compusă din polimer „PEEK+PU”, flexibilă și puternică, ce asigură sensibilitate ridicată și un răspuns dinamic bogat, permițându-le utilizatorilor să audă mai multe detalii ale sunetului.

A doua pe lista de caracteristici apreciate de utilizatori, este autonomia bateriei. HUAWEI FreeBuds 4i au o baterie generoasă ce permite 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6.5 ore de apel vocal cu funcția ANC oprită și 7.5 ore de redare continuă a muzicii și 5.5 ore de apel vocal cu funcția activată. În plus, tehnologia de încărcare rapidă permite 4 ore de redare audio cu 10 minute de încărcare. Funcția ANC, menționată anterior, devine din ce în ce mai căutată de către utilizatori. HUAWEI FreeBuds 4i adoptă trei tehnologii anti-interferență pentru o calitate superioară a apelului și pentru reducerea zgomotelor ambientale.

Căștile HUAWEI FreeBuds 4i vin în ajutorul persoanelor care desfășoară o activitate fizică sau se află în mișcare, cu  funcția de detectare precisă a atingerii. Utilizatorii pot controla cu ușurință redarea muzicii sau apelurile vocale și pot activa funcția ANC cu o singură atingere. În plus, căștile funcționează perfect cu orice tip de smartphone, fiind compatibile cu toate sistemele de operare – IOS sau Android.

Așadar, potrivit rezultatelor acestei cercetări desfășurate pe pagina de Instagram a companiei, căștile HUAWEI FreeBuds 4i răspund chiar și celor mai exigente nevoi ale utilizatorilor, ceea ce i-a determinat pe 78% dintre participanți să afirme că își doresc să achiziționeze acest model de căști.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: www.huaweistore.ro.

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here