În 2021, Cabinetul de Avocat Deleanu Ruslan sărbătorește 15 ani de asistență și reprezentare juridică în domeniul dobândirii sau redobândirii cetățeniei române.

 

Înființat în 2007 de avocatul titular Ruslan Deleanu, este primul cabinet de avocatură din România care s-a specializat în problemele juridice legate de drepturile cetățenilor români în străinătate și ale cetățenilor străini în România. În cei 15 ani de activitate juridică, peste 10.000 de clienţi au beneficiat de serviciile de asistență juridică oferite, Cabinetul de Avocat Deleanu Ruslan fiind cel mai important jucător de pe piață, în domeniul dobândirii sau redobândirii cetățeniei române.

 

Printre serviciile oferite de cabinetul de avocatură se numără: recunoașterea pe teritoriul României a hotărârilor judecătorești pronunțate în străinătate, transcrierea actelor de stare civilă, schimbarea numelui pe cale administrativă, înscrierea mențiunilor privind căsătoria și divorțul sau decesul, apostilare acte, echivalare diplome de studii, preschimbarea permiselor auto străine.

 

”Redobândirea cetățeniei române este un deziderat al multor persoane cu rădăcini românești. Fie că sunt din Republica Moldova, Ucraina, Israel sau orice alt stat în care circumstanțele istorice i-au determinat pe ascendeți să migreze renunțând la cetățenia română, demonstrând apartenența la România pot beneficia de programul de redobândire a cetățeniei române. În 2009, România a simplificat procedura de obținere a cetățeniei prin programul de repatriere, adică prin procesul de întoarcere în patria istorică deoarece programul este conceput pentru persoanele care, din diverse motive și circumstanțe, și-au pierdut cetățenia țării de origine. Cabinetul de avocatură Ruslan Deleanu consiliază și oferă servicii de reprezentare juridică legate de drepturile cetățenilor încă din 2007, astfel venind în sprijinul tuturor celor care își doresc să redevină cetățeni români. Facem acest lucru de 15 ani și, la ceas aniversar, ne mândrim cu  succesele înregistrate și cu persoanele ajutate să revină la patria-mamă”, a declarat Ruslan Deleanu, avocat titular Cabinetul de avocatură Deleanu Ruslan.

 

Cabinetul de avocat Deleanu Ruslan are ca principale arii de expertiză dreptul administrativ, dreptul civil, contenciosul administrativ, dreptul penal, dreptul comercial, dreptul imigrației, dreptul familiei, dreptul muncii.

 

Despre avocat Ruslan Deleanu

Avocatul Ruslan Deleanu este membru al Baroului București din 2008 și președinte fondator al Institutului pentru Drepturi Civile Europene din 2007.

 

Cabinetul de avocat Deleanu Ruslan oferă consultanță juridică și reprezentare în probleme de natură civilă, comercială și penală cetățenilor români și străini aflați în România și în străinătate. Cabinetul abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicație, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților cu rezultate de excepție.

 

Institutul pentru Drepturi Civile Europene este o asociație non-guvernamentală, persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial, constituită în anul 2007.  Organizația are ca obiectiv principal promovarea valorilor civice, ale democrației și statului de drept, militând pentru apărarea și promovarea drepturilor și libertăților fundamentale ale etnicilor români din afara granițelor țării, precum și a cetățenilor străini cu ședere legală în România în fața organelor administrației publice centrale și locale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here