Forța de „Depopulare” in spatele Marii Resetari?
Astăzi, Henry Kissinger este un susținător ferm alături de Fundația Gates (care este, de asemenea, ferm angajata la depopulare) a Marii Resetari sub auspiciile Forumului Economic Mondial (WEF).
Nu este nevoie să negociezi cu guvernele naționale sau să efectueze „schimbarea regimului”. Proiectul din 11 martie 2020 constituie o „Ajustare Globală” care declanșează falimente, șomaj și privatizare la o scară mult mai mare, afectând într-o singură lovitură economiile naționale a peste 150 de țări.
Și acest întreg proces este prezentat opiniei publice ca un mijloc de combatere a „virusului ucigaș”, care, în conformitate cu CDC și OMS este similar cu gripa sezonieră. (Virusurile A, B).

Structura puterii hegemonice a capitalismului global
Marea Finanta, inclusiv fundațiile miliardarilor sunt forța motrice. Este o alianță complexă de pe Wall Street și unitatea bancară, Big Oil și Energie, așa-numitele „Contractori de apărare”, Big Pharma, Conglomeratele Biotech, Corporate Media, Telecom, Comunicații și Digital Technology Giants, împreună cu o rețea de think tank-uri, grupuri de lobby, laboratoare de cercetare, etc Proprietatea asupra proprietății intelectuale joacă, de asemenea, un rol central.
Această rețea decizională complexă implică instituții comerciale și creditoare majore: Rezerva Federală, Banca Centrală Europeană (BCE), FMI, Banca Mondială, băncile de dezvoltare regională și Banca Reglementelor Internaționale (BIS), cu sediul la Basel, care joacă un rol strategic esențial.
La rândul lor, eșaloanele superioare ale aparatului de stat american (și aliații occidentali ai Washingtonului) sunt implicate direct sau indirect, inclusiv Pentagonul, Serviciile de Informații si Securitate ale SUA (și laboratoarele sale de cercetare), autoritățile sanitare, Securitatea Națională și Departamentul de Stat(Ministerul de Externe) al SUA (inclusiv ambasadele SUA în peste 150 de țări).

În desfășurare crestera vertiginoasa a averilor la Super Rich/Bogati
„V virusul” este declarat a fi responsabil pentru valul de falimente și șomaj. Asta e o minciună. Nu există nicio relație cauzală între virus și variabilele economice. Sunt finanțiști puternici și miliardari, care sunt în spatele acestui proiect care a contribuit la destabilizarea (la nivel mondial) a economiei reale.
În ultimele nouă luni, au încasat miliarde de dolari. Între aprilie și iulie, averea totală deținută de miliardari din întreaga lume a crescut de la 8 trilioane de dolari la mai mult de 10 trilioane dolari,
Raportul Forbes nu explică cauza reală a acestei redistribuiri masive a bogăției: Bogăția miliardarului colectiv a crescut la cel mai rapid ritm din toate perioadele din ultimul deceniu.
De fapt, este cea mai mare redistribuire a bogăției globale din istoria lumii. Se bazează pe un proces sistematic de sărăcire la nivel mondial. Este un act de război economic.
Miliardarii nu au fost doar beneficiarii de generoaase „pachete de stimulare de la guvern”, cea mai mare parte a câștigurilor lor financiare de la începutul campaniei de frica Covid la începutul lunii februarie a fost rezultatul de tranzacționari din interior, precunoaștere, comerțul cu instrumente derivate și manipularea atât financiara cat și a piețele de mărfuri. Warren Buffett identifică pe bună dreptate aceste instrumente speculative ca fiind „Arme financiare de distrugere în masă”.
Averea combinată a miliardarilor americani a crescut cu 850 de miliarde de dolari de la 18 martie 2020 la 8 octombrie 2020, o creștere de peste 28%. Această estimare nu ține cont de creșterea averii în perioada anterioară datei de 18 martie, care a fost marcată de o serie de accidente ale pieței bursiere. Pe 18 martie 2020, miliardarii americani au cumulat o avere de 2,947 trilioane de dolari. Până pe 8 octombrie, averea lor a crescut la 3,8 trilioane de dolari.
Această clasă superioară de miliardari manipulează piețele financiare începând cu luna februarie și apoi ordonă închiderea economiei globale pe 11 martie, al cărei obiectiv declarat a fost de a combate Covid-19, adică similar cu gripa sezonieră.

„Economia reală” și „Marea Finanta”
De ce aceste politici de blocare Covid sunt vârful de lance al falimentului, sărăciei și șomajului?
Capitalismul global nu este monolitic. Există într-adevăr „Un conflict de clasă” „între super-bogati și marea majoritate a populației lumii.
Dar există, de asemenea, rivalitate intensă în cadrul sistemului capitalist. Și anume un conflict între „Marea Finanta” și ceea ce ar putea fi descris ca „Capitalismul Real”, care constă din corporații în diferite domenii de activitate productivă la nivel național și regional. Acesta include, de asemenea, întreprinderile mici și mijlocii.
Ceea ce este în curs de desfășurare este un proces de concentrare a bogăției (și de control al tehnologiilor avansate) fără precedent în istoria lumii, prin care unitatea financiară, (de exemplu, creditorii de miliarde de dolari) sunt porniti pentru a acapara activele reale atât ale societăților în faliment, precum și activele de stat.
„Economia reală” constituie „peisajul economic” al activității economice reale: active productive, agricultură, industrie, servicii, infrastructură economică și socială, investiții, ocuparea forței de muncă etc. Economia reală la nivel mondial și național este vizată de blocarea și închiderea activității economice. Instituțiile financiare ale Marii Finante sunt „creditorii” economiei reale.

„Al doilea val”. Un alt lockdown/blocare/izolare
Al doilea val este o minciună. Acesta este prezentat opiniei publice ca un mijloc de combatere a virusului și de salvare a vieților.
Asta ne spun guvernele. Campania de generat frică a intrat în viteză mare, aplicată simultan în diferite regiuni ale lumii.
Raționamentul celui de-al doilea val este de a preveni și amâna redeschiderea economiei naționale, împreună cu aplicarea distanței sociale, purtarea măștii de față etc.
Ținta este economia serviciilor, companiile aeriene, industria turistică etc. Menținerea unor restricții stricte privind transportul aerian echivalează cu intrarea în faliment a principalelor companii aeriene.
Programul de faliment este proiectat și impus. Numai în industria turismului din SUA, 9,2 milioane de locuri de muncă ar putea fi pierdute și „între 10,8 milioane și 13,8 milioane de locuri de muncă … sunt déjà în pericol grav”.
Iar al doilea val este intenția de a permite miliardarilor să ridice piesele, dobândind dreptul de proprietate asupra unor sectoare întregi de activitate economică la prețuri de nimica
Banii pe care i-au însușit în cursul crizei financiare (prin manipulare absolută) vor fi folosiți pentru a cumpăra corporații falimentare, precum și guverne falimentare.

Guvernanța globală: Către un stat totalitar
Persoanele fizice și organizațiile implicate în simularea din 18 octombrie 2019 201 sunt acum implicate în gestionarea efectivă a crizei, odată ce aceasta a fost transmisă în direct pe 30 ianuarie 2020 în cadrul Organizației Mondiale a Sanatatii – OMS, de urgență în domeniul sănătății publice (PHEIC), care, la rândul său, a pregătit terenul pentru criza financiară din februarie.
Blocarea și închiderea economiilor naționale declanșează o a doua serie de șomaj în masă, împreună cu falimentul proiectat (aplicat la nivel mondial) al întreprinderilor mici și mijlocii.
Toate acestea sunt conduse de instalarea unui stat totalitar global care are intenția de a rupe toate formele de protest și rezistență.

Vaccinul
Programul de vaccinare Covid (inclusiv pașaportul digital încorporat- ciparea) este o parte integrantă a unui regim totalitar global.
Ce este infamul ID2020? Este o alianță de parteneri public-privat, inclusiv agențiile ONU și societatea civilă.
Este un program de identificare electronică care utilizează vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală. Programul valorifică operațiunile existente de înregistrare a nașterilor și de vaccinare pentru a oferi nou-născuților o identitate digitală portabilă și persistentă legată biometric.zone roșii, măști faciale, distanțare socială, blocare,

„Marea Resetare”
Aceiași creditori puternici care au declanșat criza globală a datoriei Covid stabilesc acum un „Nou Normal”, care constă, în esență, în impunerea a ceea ce Forumul Economic Mondial descrie ca fiind „Marea Resetare”:
Folosind blocări COVID-19 și restricții pentru a împinge prin această transformare, Marea Resetare este în curs de dezvoltare sub masca unei „a patra Revoluții Industriale”, în care întreprinderile mai în vârstă urmează să fie conduse la faliment sau absorbite în monopoluri, închiderea în mod eficient secțiuni uriașe ale economiei pre-COVID.
Economiile sunt „restructurate” și multe locuri de muncă vor fi ocupate de mașini bazate pe IA-Inteligenta Artificiala.
Șomerii (și nu vor fi putini) vorr fi plasati pe un fel de venit de bază universal și datoriile lor anulate în schimbul predarii activelor lor la stat, sau mai precis la instituțiile financiare care ajută la realizarea acestei Mari Resetari.
WEF spune că publicul va „închiria” tot ce are nevoie: eliminarea dreptului de proprietate sub pretextul „consumului durabil” și „salvarea planetei”. Desigur, elita, cei care realizeaza si profita în aceasta mare resetetare, va deține totul. (Colin Todhunter, Distopic Great Reset, 9 noiembrie 2020)
Până în 2030, creditorii globali vor fi însușit bogăția lumii în cadrul scenariului „Global Adjustment”, în timp ce sărăcirea va domina sectoare mari ale populației mondiale.
În 2030 „Nu vei avea nimic și vei fi fericit.”

Organizația Națiunilor Unite: Un instrument de guvernanță globală în numele unui parteneriat privat/public neales
Sistemul ONU este, de asemenea, complice. El a aprobat „Guvernarea Globală” și Marea Resetare.
În timp ce Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, recunoaște pe bună dreptate că pandemia este „mai mult decât o criză a sănătății”, nu a fost întreprinsă nicio analiză sau dezbatere semnificativă sub auspiciile ONU cu privire la cauzele reale ale acestei crize.
Conform raportului ONU din septembrie 2020:
„Sute de mii de vieți au fost pierdute. Viețile a miliarde de oameni au fost perturbate. În plus față de impactul asupra sănătății, COVID-19 a expus și exacerbat inegalitățile profunde … Ea ne-a afectat ca indivizi, ca familii, comunități și societăți. Ea a avut un impact asupra fiecărei generații, inclusiv asupra celor care nu s-au născut încă. Criza a evidențiat fragilitățile din interiorul și din rândul națiunilor, precum și sistemele noastre de creștere a unui răspuns global coordonat la amenințările comune”. (Raportul ONU)
Deciziile care au declanșat distrugerea socială și economică la nivel mondial nu sunt menționate. Nicio dezbatere în Consiliul de Securitate al ONU. Consens între toți cei cinci membri permanenți ai CSONU.

V Virusul este tras la răspundere.
WEF – Forumul Economic Mondial – „Reimagineaza și Reseta lumea noastră” într-un parteneriat public-privat a fost aprobat de CĂTRE ONU.
Înapoi la George Kennan și Doctrina Truman la sfârșitul anilor 1940. Kennan credea că ONU a oferit o modalitate utilă de a „conecta puterea cu moralitatea”, folosind moralitatea, ca un mijloc de a ștampila „războaiele umanitare” ale Americii.
Criza Covid este punctul culminant al unui proces istoric.
Blocarea și închiderea economiei globale sunt „arme de distrugere în masă”. Avem de-a face cu ample „crime împotriva umanității”.

Joe Biden și „Marea Resetare”
„Președintele ales” Joe Biden este un politician versat, un tradator de încredere, care servește interesele instituțiilor financiare.
Să nu uităm că Joe Biden a fost un susținător ferm al invaziei din Irak pe motiv că Saddam Hussein „a avut arme de distrugere în masă”.
„Poporul american a fost înșelat în acest război”, a declarat senatorul Dick Durbin. Nu te lăsa înșelat din nou de Joe Biden.

Acronime în evoluție. 9/11, GWOT, WMD și acum COVID:
Biden a fost recompensat pentru că a sprijinit invazia Irakului.
Fox News îl descrie ca fiind un „socialist” care amenință capitalismul: „Legătura tulburătoare a lui Joe Biden cu mișcarea socialistă „Marea Resetare”. În timp ce acest lucru este un nonsens absolut, mulți „progresiști” și activiști anti-război au aprobat Joe Biden, fără a analiza consecințele mai largi ale unei președinții Biden.
Marea Resetare este dezbinare socială, este rasism. Este un proiect diabolic al capitalismului global. Aceasta constituie o amenințare pentru marea majoritate a lucrătorilor americani, precum și pentru întreprinderile mici și mijlocii. O administrație Biden-Harris implicată activ în realizarea „Marii Resetări” este o amenințare la adresa umanității.
În ceea ce-l privește Covidul, Biden este ferm dedicat „celui de-al doilea val”, adică menținerea închiderii parțiale atât a economiei SUA, cât și a economiei globale ca mijloc de „combatere a virusului criminal”.
Joe Biden va face presiuni pentru adoptarea „Marii Resetări” a WEF, atât la nivel național, cât și internațional, cu consecințe economice și sociale devastatoare.

Imperialism cu „Față Umană”.
Forumul Economic Mondial (WEF) din 2021, programat pentru vara anului 2021, se va concentra pe implementarea „Marii Resetări”.
O administrație Joe Biden ar urmări în mod activ planul totalitar al lui Marei Finante: Marea Resetare.
Cu excepția cazului în care există un protest semnificativ și rezistență organizată, la nivel național și internațional, Marea Resetare va fi încorporată în ambele agende de politică externă cat si interna a administrației Joe Biden-Kamala Harris.
Este ceea ce se numește imperialism cu „Față Umană”.
***
Sursa: https://www.globalresearch.ca/the-second-wave-destroying-peoples-lives-global-coup-detat/5728207 Traducerea CD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here