Sursa foto: https://pixabay.com/photos/baby-young-people-plush-boy-child-472922/

Medicii susțin că nimic nu este mai potrivit pentru nou-născuți decât să fie alăptați de către mamele lor, întrucât astfel obțin toți nutrienții necesari pentru o bună dezvoltare. Există, însă și situații în care femeile nu au suficient lapte pentru micuții lor sau nu pot să-i hrănească în mod natural din cauza a diferite afecțiuni. În astfel de cazuri, indicat este să aleagă formulă optimă de lapte praf Hipp, cu ajutorul căreia bebelușii vor primi o alimentație corectă și sănătoasă. Citind rândurile de mai jos, reprezentantele sexului frumos pot descoperi rând pe rând toate avantajele acestei soluții.

Stabilirea unui program de mese foarte bine definit

Pentru început, foarte important de menționat este faptul că proaspetele mămici, care folosesc lapte praf Hipp au posibilitatea de a stabili un program de mese foarte bine definit pentru micuții lor. De exemplu, în primele zile de viață, bebelușii au nevoie de hrană din 2 în 2 ore. Astfel, femeile vor ști cu exactitate când este momentul să le ofere o nouă doză de lapte.

Măsurarea cantității de lapte

Dacă atunci când alăptează la san, reprezentantele sexului frumos nu știu niciodată care este cantitatea de lapte pe care o primesc bebelușii, folosind lapte praf, ele pot măsură foarte ușor cantitatea pe care le-o oferă și, treptat se pot obișnui în această privință, știind de fiecare dată cât lapte să pregătească.

Lapte praf Hipp – bogat în vitamine

Un alt avantaj important al consumului de lapte praf este referitor la faptul că acesta este foarte bogat în vitamine. Vitaminele A, D, E și K sunt doar câteva dintre cele care se regăsesc în componența unui astfel de produs. El este conceput special pentru a veni în sprijinul nevoilor celor mici.

Gust similar cu cel al laptelui matern

Pe lista detaliilor de care e bine că mamele să mai țină cont se află și asemănarea la gust dintre laptele praf și cel matern. De exemplu, femeile care au putut să-și alăpteze pruncii pentru cel puțin câteva săptămâni, dar apoi a intervenit o problema în acest sens nu trebuie să-și facă griji atunci când fac schimbarea. Formulele de lapte praf sunt concepute astfel încât să aibă aproape același gust că laptele matern.

Proteine și aminoacizi

Datorită modului în care este realizat, laptele praf conține inclusiv proteine și aminoacizi, de care bebelușii au nevoie pentru a crește în condiții optime. Mai mult, formulele de calitate în componentă lor și imunoglobulina, peptide, precum și aminoacizi – toate aceste elemente sunt esențiale pentru o bună dezvoltare a copiilor.

Înainte de a alege un tip de lapte praf sau altul, recomandat este ca mamele să citească foarte bine descrierea produselor, dar și ingredientele pe care le au în componența lor. Astfel vor ști exact care sunt cele mai bune formule spre care se pot îndrepta. Ulterior, femeile se vor obișnui cu modul de preparare al laptelui praf și își vor putea hrăni bebelușii fără probleme!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here