CMS România anunță promovarea Roxanei Frățilă în poziția de Partener începând cu data de 1 mai 2020. Roxana Frățilă, coordonator al departamentului de drept imobiliar și construcții, devine cel de-al optulea partener local al firmei.

Sunt foarte ndru de Roxana și o felicit pentru parcurgerea acestei etape profesionale importante. La fel ca firma în ansamblu, biroul din București încheie un an financiar de excepție, în care am reușit să creștem semnificativ toate ariile de practică. Prezența echipelor CMS în proiectele multi-jurisdicționale rămâne fără de egal în piață. La CMS ne bucurăm să putem reuni un grup divers de avocați de pe piețe diferite, cu specialități de practică diferite, dar care împărtășesc aceleași valori și care colaborează impecabil”, a declarat Gabriel Sidere, Managing Partner al CMS România.

Sunt încântat să o primim în parteneriat pe Roxana și sunt convins că prin numirea Roxanei vom continua să menținem valorile de bază ale firmei – excelență, profesionalism și colegialitate. Roxana reprezintă tot ce este mai bun în comunitatea CMS și sunt încrezător în contribuția ei, și a practicii de drept imobiliar, la creșterea continuă a biroului nostru din București”, a adăugat Gabriel Sidere.

Având o experiență în avocatură de peste 18 de ani, Roxana Frățilă este specializată în drept imobiliar și construcții, asistând cu precădere investitori și dezvoltatori din sectorul clădirilor de birouri, retail și industrial / logistică, precum și finanțatori și chiriași cu profil internațional. A fost implicată în unele dintre cele mai mari tranzacții imobiliare din România din ultimii ani, coordonând numeroase proiecte de investigații de tip due diligence, achiziții de proprietăți, concesiuni, contracte de construcții, asocieri în participațiune, contracte de proiectare, contracte de închiriere spații de birouri și finanțare de proiecte. Este membră activă a grupurilor de lucru CMS la nivel regional în domeniul Hotels & Leisure și Energy.

Sunt onorată de promovarea mea ca partener al biroului CMS România. Mă bucur că lucrez cu clienți și colegi extraordinari, alături de care m-am format și am devenit profesionistul de astăzi. Suntem o echipă puternică și dinamică, capabilă să gestioneze cu succes proiecte sofisticate, de mare anvergură și complexitate. Reiterez angajamentul întregii noastre echipe de a continua să fim alături de clienții noștri în furnizarea de servicii juridice de cea mai bună calitate, esențial în special într-un context macroeconomic imprevizibil, cum este cel actual”, a declarat Roxana Frățilă, noul partener al CMS România.

De-a lungul carierei sale, Roxana Frățilă a acordat consultanță juridică cu privire la numeroase achiziții și finanțări de proiecte imobiliare atât în România, cât și în regiune, și, de asemenea, a asistat numeroși investitori și dezvoltatori în diferite sectoare industriale precum energie, resurse naturale și agricultură. Ediția din acest an a prestigioasei publicatii juridice Legal 500 EMEA o descrie pe Roxana Frățilă ca fiind „un avocat puternic, un profesionist, foarte eficientă în evaluarea și atenuarea riscurilor juridice în cadrul tranzacțiilor imobiliare pe care le coordonează.”

CMS este a cincea firmă de avocatură ca mărime din lume, având 4.800 avocați și peste 1.100 parteneri în 41 de țări, fiind o organizație dinamică, în continuă dezvoltare, cu o activitate de practică remarcabilă, de peste 30 ani în Europa Centrală și de Est. Anvergura CMS nu este dată doar de mărime, ci și de expertiză și inovare, cu practici de top în sectoare de relevanță internațională. Strategia biroului local din București este de a continua dezvoltarea practicii regionale ca parte integrantă a abordării globale a CMS și de a-și consolida caracterul de hub de excelență cu relevanță regională, alcătuit din experți capabili să coordoneze tranzacții complexe, multi-jurisdicționale.

 

Despre CMS

Fondată în 1999, CMS este o firmă de avocatură internațională cu servicii complete, în top 10 la nivel mondial, în funcție de numărul de avocați (Am Law 2018 Global 100). Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume, având peste 4.800 de avocați, CMS are o expertiză îndelungată în ​​consultanța multi-jurisdicțională și transfrontalieră. CMS asistă un număr impresionant de companii listate în Fortune 500, FT European 500 și DAX 30. Veniturile CMS au totalizat 1,36 miliarde EUR în 2018.

CMS are o experiență bogată în peste 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum cel bancar și financiar, comercial, de concurență, corporativ, cel de litigii, drept penal, ocuparea forței de muncă, energie, proprietate intelectuală, farmaceutic, imobiliar și construcții, drept fiscal, telecomunicații etc.

Pentru mai multe detalii, vizitați cms.law.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here