Un eveniment corporate sau privat va avea nevoie si de un decor deosebit, in care invitatii sa se simta cat mai bine si sa poata avea o experienta de neuitat. Restaurantele nu sunt intotdeauna cele mai bune alegeri, spatiul este limitat, personalul s-ar putea sa nu faca fata unui eveniment mai mare, intreaga experienta poate fi afectata de spatiile mult prea mici.

 

In locul restaurantelor sau centrelor de evenimente de cartier se poate opta pentru un loc special de desfasurare a evenimentelor, un loc incarcat de istorie si cu o eleganta aparte: Palatul Noblesse.

 

Amintind de secolul trecut atat prin arhitectura, cat si prin decorurile interioare, palatul ofera un spatiu vast unde se pot desfasura orice evenimente impunatoare, cu un numar mare de invitati. Aparatura moderna se va integra perfect intr-un decor de vis, fiecare incapere a palatului este amenajata in asa fel incat sa gazduiasca cu brio evenimentele exclusiviste de orice tip, iar aparatura audio performanta va asigura un sunet perfect de fiecare data.

 

La fiecare eveniment care va avea loc in spatiul vast oferit de Palatul Noblesse va puteti baza si pe ajutorul echipei de specialisti care se vor ocupa de organizarea intregului eveniment intr-un mod original si adaptat cerintelor si tematicii impuse.

 

Cladirea in care vor avea loc toate evenimentele corporate sau private a fost restaurata si reamenajata complet, este redata patrimoniului cultural si arhitectural din Bucuresti si este pregatita de fiecare data sa isi primeasca oaspetii in conditii optime.

 

Acolo unde este nevoie se poate folosi si un retroproiector si sisteme de sonorizare de inalta calitate, se organizeaza usor zone pentru servirea mesei si coffee-break-uri. Serviciile oferite in cadrul palatului pot fi diverse, de la parking si catering la entertainment si meniuri personalizate, cu feluri de mancare alese cu atentie pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.

 

In cele 18 incaperi amenajate in stiluri diferite se pot organiza si sedinte foto comerciale sau private daca este cerere pentru asa ceva, evenimentele corporate si private se pot impleti foarte bine cu sedinte foto private in oricare dintre incaperile minunate, cu un decor perfect pentru un album foto de neuitat.

 

Prin arhitectonica sa palatul Noblesse reuseste sa atraga toate privirile celor care vor veni la evenimente, fiecare detaliu al spatiilor impunatoare in care vor fi primiti invitatii a fost restaurat si refacut cu atentie pentru a aduce putin din atmosfera de altadata. In comparatie cu restaurantele clasice, palatul asigura si un decor unde orice fel de initiativa creativa va putea fi pusa in practica mai usor si va avea sanse mai mari de reusita in orice context.

 

Evenimentele la palat vor fi de preferat indiferent cat de multi invitati vin la ele, flexibilitatea oferita de spatiile foarte mari este uriasa, astfel incat puteti sa ganditi fiecare etapa a evenimentelor corporate si private fara sa va faceti griji in privinta locului de desfasurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here