Adeptii vapeing-ului sau a nicotinei lichide sustin faptul ca aceasta nu expune fumatorii in fata vreunui pericol, asa cum este cazul tigarii traditionale. Mai mult este o tehnica care ofera o alternativa mai sanatoasa a consumului de nicotina. In schimb, detine avantaje, mai ales in cazul celor care sunt prinsi de multi ani in mrejele acestui viciu de care doresc sa scape imediat. Bineinteles ca pe moment nu poti avea si rezultate, ci doar treptat si cu rabdare. Daca in ultima perioada ti-ai planuit sa faci tranzitia de la fumatul clasic la cel electronic, sa stii ca ai luat poate cea mai buna decizie. De ce zicem ca este un pas important? Haide sa vezi cateva secrete interesante care se ascund in spatele nicotinei lichide.

Care sunt plusurile vapeing-ului?

Nicotina din tigara electronica este mai sigura cu pana la 95% comparativ cu cea clasica, fiindca nu include nici un fel de combinatie de gudron sau alt tip de cenusa. In primul rand, fara fum te bucuri de o igiena orala mai ingrijita, o functie pulmonara mai sanatoasa, iar simtul gustativ este mult mai intens. Mare atentie, sa nu confunzi vaparea cu narghileaua, care foloseste si un amestec de tutun si melasa, iar prin arderea lor, se formeaza un amalgam de substante nocive pe care le inhalezi. Pe de alta parte, lichidul cu nicotina de la Voore iti ofera un anumit control asupra consumului pe care il generezi. Exista cantitati mici care iti ofera un grad de confort care au vaporii redusi, iar in final uiti de orice dependenta.

Reguli generale pentru nicotina lichida

Lichidul cu nicotina pentru vapping este considerata o noua tehnologie care convinge populatia sa uite treptat de fumat. In general, copiii sunt atrasi de culorile sau aromele care emana un anumit miros si pot pe furis sa le testeze. Cel mai bine este sa te feresti de micuti in momentul cand consumi nicotina dintr-o tigara electronica, fiindca niciodata nu stii ce efecte adverse pot aparea, mai ales la nivelul organelor interne, mult mai sensibile. Tigarile electronice satisfac destul de bine dependenta de nicotica si mai mult, imita perfect fumul traditional, dar nu contin substante toxice care provoaca boli incurabile.

Trucuri de la experti privind lichidul cu nicotina

Stiai ca nicotina din tigara electronica nu se transforma intr-o dependent, asa cum este cazul gumei care include aceasta substanta care iti cucereste papilele gustative? Tot mai multa lume se indreapta spre aceste tigari, iar expertii spun ca nicotina lichida intr-o anumita forma, conduce in cateva luni la un nou stil de viata sanatos si fara mirosuri neplacute in jur. De departe, nicotina din tigarile electronice impiedica subtierea vaselor de sange sau afectarea plamanilor, datorita unui sistem inovativ prin care fumul se inhaleaza. Poti sa te bucuri de putina relaxare oriunde pentru ca tigara electronica este permisa in interior.

Nicotina pare sa reduca chiar si pierderea neuronilor si de cele mai multe ori amelioreaza depresia. Bineinteles ca nu toate tigarile existente pe piata sunt si cele mai potrivite, de aceea alege branduri care iti satisfac dorinta fumatului, dar in acelasi timp esti sigur ca iti mentin starea de sanatate. Descopera cele mai bune tigari electronice pe site-ul:  https://www.voore.ro/lichid-cu-nicotina-tigara-electronica  pentru a fi sigur ca incepi cu dreptul noul ritual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here