Majoritatea caselor ies in evidenta datorita stilului exterior, care poate ajuta o casa sa se potriveasca cu personalitatea proprietarului sau sa reprezinte un stil sau o cladire traditionala. Cu toate acestea, constructia casei sau constructia interna a cladirii este limitata la cateva tehnici de constructie care folosesc diferite materiale si procese pentru a oferi baza pentru orice fel de casa.

Cadru de cherestea

Constructia cadrului de cherestea este unul dintre cele mai simple tipuri de constructii de case. Este o forma de constructie a cadrului din lemn care se bazeaza pe grinzi mari de lemn pentru constructia sa de baza, cu grinzi de lemn mai inguste intre ele. Casele cu cadru din lemn lasa adesea o parte din cadrul lemnului expus, astfel incat poate fi o alegere de proiectare la fel de mult ca o decizie de inginerie.

Panouri din lemn

Spre deosebire de casele cu cadru din lemn, casele cu panouri din lemn utilizeaza panouri prefabricate care izoleaza rigide cu spuma intre bucatile de lemn mai subtiri. Ca si constructia caselor cu cadru de lemn, casele din panouri de lemn sunt susceptibile la deformari si putregai din apa sau la deteriorarea termitelor si a altor insecte. Dar casele cu cadru din lemn folosesc o resursa regenerabila (arbori de cherestea) si sunt relativ ieftine pentru a fi construite.

Constructii de case, proiectare de case, documentare si estimare – Pe baza bugetului propus, vom dezvolta un concept de proiectare care sa se potriveasca cerintelor dvs. Dupa aprobarea proiectului conceptual, vor urma detaliile de proiectare care vor include designul electric, instalatiile sanitare, structurale si arhitecturale detaliate. Factura de materiale si estimarile detaliate ale costurilor vor fi pregatite dupa finalizarea proiectelor detaliate.

Cerere de autorizatie de constructie – Vom aplica autorizatia de constructie si vom pregati toate documentele tehnice necesare, inclusiv semnul si sigiliul profesionistilor respectivi.

Cerere de imprumut bancar – Vom pregati toate documentele tehnice necesare pentru imprumutul bancar pentru constructii de case. Va vom ajuta, de asemenea, in procesarea cererilor dvs. de imprumut bancar, tot ce trebuie sa faceti este sa furnizati cerintele si sa semnati actele. Managementul si supravegherea constructiilor – Vom furniza toata forta de munca, materiale, echipamente, instrumente, transport, supraveghere si alte elemente necesare pentru finalizarea satisfacatoare a lucrarii, inclusiv impozitele cerute de guvern. Un inginer proiectant va fi desemnat sa supravegheze santierul cu norma intreaga. Vom coordona in permanenta cu dvs. in ceea ce priveste progresul lucrarilor si orice problema care poate aparea in perioada de constructie.

Conexiune de apa si electricitate – Vom prelucra cererea dvs. pentru conectarea permanenta a apei si a electricitatii in Filipine.

Garantie – Vom repara la costul nostru orice defecte, scurgeri sau alte defectiuni care vor aparea din cauza materialelor slabe si manopera in termen de douasprezece (12) luni de la data finalizarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here