Vrei experiente de neuitat? Atunci ar trebui sa vizitezi Europa. Destinatiile europene sunt ideale pentru calatoriile in 2020. Multi au vizitat Parisul, iar Venetia nu mai este o destinatie de top. Locurile turistice traditionale nu isi mai au locul in top destinatii turistice 2020. Locurile mai putin cunoscute ofera experiente cu adevarat autentice.

Calatoriile cu avionul nu mai sunt o provocare si nici nu ajuta la protejarea mediului, de aceea avem in top acum vacante cu autocarul. Iti punem la dispozitie un top 5 destinatii turistice in anul 2020.

BUDAPESTA, UNGARIA

Budapesta urmeaza sa devina unul dintre cele mai vizitate orase din lume. Avand o arhitectura spectaculoasa si o bogata mostenire culturala, Budapesta este inca neatinsa de foarte multi turisti. Croaziera pe Dunare, palatul parlamentului, Citadella, marea Sinagoga sau podul cu lanturi sunt doar cateva dintre atractiile principale. Luand la pas strazile orasului vei descoperi frumusetea adevarata a locului. Este inca un oras accesibil, si destul de aproape de Romania. Un weekend prelungit ar fi suficient pentru o experienta de vis!

MALAGA, SPANIA

Madridul si Barcelona nu mai sunt la mare cautare. Anul 2020 va fi despre Malaga, unul dintre cele mai frumoase orase de-a lungul Costa del Sol. Malaga este un oras perfect atat pentru a incepe o calatorie lunga prin Spania, cat si pentru a petrece un city break de 3 nopti. Acest orasel, plin de traditie si istorie, pe alocuri cu influente arabe, ofera amintiri magice. Plimbarile pe tarmul marii, locurile istorice, fortaretele, centrul autentic spaniol, dar si catedrala orasului sunt de-a dreptul fascinante!

DUBROVNIK, CROATIA

Influencerii au facut recent excursii in Croatia anul acesta. Dubrovnik ofera calatoriilor un cadru aproape romantic, intr-un oras de basm de-a lungul coastei Adriatice. Peisajele sunt cu adevarat uluitoare, iar activitatile nelimitate. Te poti bucura de o multime de sporturi nautice, de calarie, dar si de excursii in natura.

BRATISLAVA, SLOVACIA

Istoria veche de secole se imbina armonios cu arhitectura moderna. Slovacia este doar una dintre tarile europene pe care turistii vor incepe sa le viziteze tot mai mult in 2020. Bratislava pare a fi o fila dintr-un basm, iar faptul ca nu vei fi inconjurat de o multime de turisti cu camere foto in jurul gatului, va face ca orasul sa se simta magic. Viziteaza castelul Bratislava, catedrala Sf. Martin si turnul OZN-ului pentru perspective culturale unice.

BRAGA, PORTUGALIA

La fel ca Madridul si Barcelona din Spania, si Portugalia are orasele ei pline de turisti. Lisabona si Porto nu mai sunt in topul destinatiilor turistice din anul 2020. Braga va fi una dintre destinatiile de top in anul acesta.

Situat doar la o ora distanta de Porto, orasul are magia lui. Strazile serpuite si catedrala gotica sunt cu adevarat remarcabile, iar apusurile de soare par mai dulci decat oriunde in Portugalia.

Dupa cum am mai spus, anul acesta te sfatuim sa optezi pentru vacante cu autocarul. Astfel ai posibilitatea sa descoperi mai multe peisaje si sa te bucuri de o altfel de atmosfera. Iar pentru ca intreaga experienta sa fie una deosebita, transportul de persoane cu Romfour poate fi una dintre cele mai inteligente alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here