Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a organizat, în Aula Carol I a sediului său, recepția de început de an „New Year Business Resolutions”, în parteneriat cu compania de consultanță Wise Finance Solution SRL, membră a Camerei bucureștene și cu sprijinul comunităților: Asociația de Afaceri România-Irlanda, Belgian Connection și Camera de Comerț și Industrie România-India.

Președintele CCIB, Iuliu Stocklosa, salutând pe cei care au dat curs invitației, a declarat: „Acest eveniment este o ocazie unică pentru profesioniștii din diverse domenii să se întâlnească, să schimbe idei și să construiască conexiuni valoroase”.

Această întâlnire specială a adus împreună membrii CCIB, precum și membrii celor trei asociații, reprezentanți ai mediului de afaceri și parteneri strategici pentru a celebra începutul unui nou an plin de provocări și oportunități.

Evenimentul a constituit un bun prilej pentru reprezentanții de marcă ai mediului de afaceri local pentru a efectua schimburi de idei și informații într-un cadru propice. Pe parcursul acestui eveniment, fiecare interacțiune a putut deschide noi orizonturi și aduce perspective proaspete pentru dezvoltarea afacerilor.

Informații de background

Bucureştiul concentrează aproape 21% din valoarea exporturilor autohtone; peste 32% din valoarea importurilor realizate de România; 44% din numărul firmelor cu capital străin și aproape 53% din valoarea capitalului subscris al acestora; circa 60% din activitatea de cercetare ştiinţifică a ţării; iar poate cea mai concludentă cifră, în București se realizează circa 25% din Produsul Intern Brut al României.

Biroul de Presă al CCIB