Vineri, , Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) vă invită în din sediul său istoric la cea de – ̗ ̗, pentru a sărbători, într-o atmosferă rafinată, ̆ neîntreruptă!
Ne vor fi alături: reprezentanți ai comunității de afaceri, oficiali din administrația centrală și locală, membri ai corpului diplomatic.
Seara va fi deschisă cu un susținut de , urmat de un , o ̗ ̆, ̗ și o ̆ ̆. ⚜️
⚜️ Balul este organizat din dorința de a strânge, și pe această cale, fondurile necesare punerii în valoare a Palatului Camerei bucureștene, clădire monument istoric de o remarcabilă valoare arhitectonică și istorică.
În contextul în care, în cei ̗ neîntreruptă, o constantă a activității noastre a vizat ̗ ̗ prin diverse mijloace, suma obținută în urma scoaterii la licitație a două tablouri va fi donată ̗ – , urmând a fi folosită pentru a veni în cu posibilități materiale reduse, care vor să învețe, dar întâmpină dificultăți.
̆ ̆ ̆ în acest demers, acum, în pragul sărbătorilor de iarnă! Sunt bine-venite donațiile în bani, dar și în rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte (noi), dulciuri și jucării, dar și voucherele pentru servicii (stomatologice, cursuri de limbi străine, activități recreative etc) destinate micilor beneficiari.
Vă adresăm, de asemenea, ̧ , valorificând astfel oportunitatea de a promova imaginea prestigioasei companii pe care o reprezentaţi!
Detalii despre pe care vi le oferim puteți obține accesând: https://ccib.ro/balul-camerei…/oportunitati-de-promovare/
În cazul în care oferta noastră de parteneriat nu corespunde intereselor dumneavoastră, aveți posibilitatea de a opta pentru ̆ la tariful de 500 euro+TVA (2 persoane) sau 250 euro+TVA (1 persoană).
Așteptăm confirmarea participării dvs, cu menționarea variantei pentru care optaţi, la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 4 decembrie 2023.
Informații suplimentare se pot obține de la Cristina Șerbănescu (tel. 0730 990 764) – parteneriate și Gabriela Dumitriu (0729 164482) – participare.
⚜️ Evenimentul este organizat în beneficiul Fundației Fondul Carol I și al Fundației Florina Manea – Dreptul de a visa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here