Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 20 noiembrie 2023, în cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj evenimentul ”Antreprenoriat și

Digitalizare”.

Evenimentul a marcat constituirea la nivelul județului Sălaj a organizației patronale pentru IMM-uri, Patronatul IMM Sălaj. Astfel, în cadrul evenimentului au fost prezentate proiectele și politicile publice pentru susținerea IMM-urilor prin finanțările oferite prin intermediul fondurilor europene, naționale si regionale.

 

Au luat cuvântul următorii speakeri:

 

  • Florin Jianu, președinte CNIPMMR
  • Dinu Iancu Sălajanu, președinte CJ Sălaj
  • Augustin Feneșan, Prim-vicepreședinte CNIPMMR
  • Octavian Petric, PIMM Satu Mare
  • Dumitru Nancu, Director General FNGCIMM
  • Cristian Otgon, Șef Departament Specializare Inteligentă, Ajutor de stat și Instrumente Financiare Inovative, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest
  • Cristian Răgușitu, consilier superior Politici Implementare Programe IMM, AIMM CLUJ

Moderator: Cristina Szigyarto, Manager Executiv Prefcon.

Salutăm constituirea la nivelul județului Sălaj a primului patronat al IMM-urilor și mulțumim Consiliului Județean Sălaj care prin persoana domnului președinte Dinu Iancu Sălăjanu și-a arătat deschiderea pentru a dialoga cu mediul antreprenorial. Așa cum CNIPMMR este parte a dialogului social tripartit și se implică activ în realizarea politicilor publice de la nivel central, venind tot timpul cu analize privind impactul acestora asupra mediului de afaceri, așa ne dorim ca și organizația noastră teritorială să fie un partener stabil și de încredere pentru autoritățile locale.

Totodată, ca urmare a implicării organizațiilor noastre patronale, vedem că s-a accelerat absorbția fondurilor europene și sunt convins ca politicile publice vor continua în acest sens.

Le urăm succes colegilor noștri care suntem siguri ca vor deveni un reper în  mediul de afaceri din județul Salaj.” a declarat Florin Jianu, președinte CNIPMMR în cadrul evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here