Situat în unul dintre nodurile comerciale importante ale capitalei, noul sediu Patiseria Tineretului se pregătește să întâmpine toți vizitatorii cu produse delicioase de patiserie.

Sediul de la Piața Crângași nr. 29 este al doilea deschis în 2023, după sediul din Ghencea, ambele fiind parte din proiectul amplu de extindere a francizelor Patiseria Tineretului.

Francizele Patiseria Tineretului respectă toate standardele și rețetele autentice și vin ca răspuns la dorința de a oferi clienților o experiență diferită.

“Pe piata produselor de patiserie este foarte important să investești în calitate, în originalitate și în produse premium. Activând de mulți ani în acest domeniu și având o clientelă fidelă, consumatorii au așteptări mari, iar noi ne dorim să ne ridicăm la nivelul acestora. Deschiderea sediului de la Crângași a fost un proces amplu, însă misiunea noastră continuă este să oferim produse bazate pe rețete tradiționale realizate la standarde actuale”, a declarat Cristi Chițu, CEO & Founder Patiseria Tineretului.

Patiseria Tineretului are în planul de dezvoltare deschiderea unor noi sedii până la finalul anului 2023

Patiseria Tineretului are în prezent 7 sedii în București localizate în punctele centrale ale capitalei și în cadrul cărora se comercializează produse de patiserie de top, pregătite cu ingrediente naturale, aprovizionate de la furnizorii locali. Este de peste 11 ani furnizor de top de produse de patiserie proaspete, necongelate, pregătite în fiecare zi. Patiseria Tineretului oferă zi de zi un moment de răsfăț prin gama variata de produse cu tradiție și gust autentic.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here