Descoperă la Târgul Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului proiectul „Oxy Residence 2” ce este situat în București, Sector 5, pe Șos. București-Măgurele nr.82W, la doar 20 de minute de Piața Unirii!

Profită de discount-ul nostru de 6.500 Euro la toate unitățile locative, valabil până la data de 25.09.2023!Programează o vizionare și vino să vezi ce tip de apartament ți se potrivește.

Suntem grupul de firme T&C Development și am pornit de la compania de construcții Trade & Construct Development SRL, înființată în anul 1999, care are în portofoliul său construcții realizate, ce însumează peste 560 de apartamente.
Primul proiect realizat in și vândut cu succes este Oxy Residence 1, situat în București, Șos. București-Măgurele nr.47N, Sector 5, fiind compus dintr-un bloc de locuințe colective cu 3 scări, cu un regim de înălțime S+P+5E+M, cu parcări subterane și supraterane.

Cele 3 tronsoane sunt compuse din 99 de apartamente mixte, respectiv 5garsoniere, 22 de garsoniere duble, 42 de apartamente cu doua camere, 30 de apartamente cu trei camere, iar la parter imobilului este prevăzut un spațiu comercial.

Te invităm la standul Oxy Residence 2 din cadrul TNI!

© 2023 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” – text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here