AGENȚIA OFERĂ SERVICII FULL-SERVICE DE COMUNICARE MEDICALĂ CLIENȚILOR DIN EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST

 

[București, 24 noiembrie 2022] – IPG Health, cea mai mare rețea globală de comunicare și marketing medical, formează o alianță strategică cu Brain & Heart Communications din România, pentru a oferi sprijin clienților globali în extinderea business-ului pe piețele din România și din Europa Centrală și de Est. Ca urmare a afilierii, agenția se numește MCCANN HEALTH BRAIN & HEART.

Colaborarea strategică adaugă expertiza extinsă, resursele specializate și dimensiunea globală a business-ului IPG Health la experiența vastă în comunicare medicală integrată a agenției locale. Procesul de afiliere este parte din demersul mai larg al IPG Health de a oferi cele mai potrivite resurse și expertiză clienților săi.

 

Parte din frumusețea IPG Health este diversitatea de agenții din rețeaua fără rival pe care am reușit să o creăm la scară globală. Europa Centrală și de Est este o piață cu potențial de creștere foarte important pentru clienții noștri globali iar prin afilierea McCann Health Brain & Heart vom reuși să contribuim la dezvoltarea business-ului clienților noștri în regiune”, declară Saturnino Izquierdo, President of Global Client Solutions for Intenational Markets pentru IPG Health.

 

Cu sediul în București, McCann Health Brain & Heart este condusă de Ruxandra Vasilescu, un veteran al industriei de comunicare și advertising, cu peste 16 ani de experiență. Ruxandra a făcut parte din proiectele globale McCann Health începând din anul 2015 și are un palmares de peste 70 de premii locale și internaționale, inclusiv în cadrul Cannes Lions Health.

 

 

Viziunea noastră este de a crea comunicarea medicală integrată de care este nevoie în CEE pentru adopția și lansarea de noi produse, tehnologii sau servicii de sănătate. Echipa este definită de o ‚obsesie sănătoasă’ de a transforma oportunitățile de business în acțiuni de informare, educare și engagement al publicului”, declară Ruxandra Vasilescu, Managing Director. „Suntem mândri de campaniile de comunicare medicală create de-a lungul timpului, de parteneriatele cu asociațiile de profesioniști în domeniul sănătății și de colaborările cu centre de inovație, ONG-uri și asociații de pacienți”, adaugă aceasta.

 

McCann Health Brain & Heart înseamnă o echipă de mai bine de 30 de creativi, strategi și consultați în domeniul comunicării medicale. Managementul este asigurat de Marius Geantă, fondatorul Centrului de Inovație în Medicină în funcția de Medical Director; Raluca Andreica –  Creative Director, Andrei AlexandruHead of Strategy și Oana Călin, Account Director.

 

Prin McCann Health Brain & Health  – o nouă agenție full-service și prin echipa valoroasă din România, sub conducerea Ruxandrei, continuăm să ne afirmăm misiunea de a aduce plus valoare clienților, brandurilor și echipei noastre”, declară Joerg Hempelmann, President, IPG Health Europe.

 

Lista de clienți ai McCann Health Brain & Health include un spectru variat de organizații medicale începând cu companii farmaceutice globale până la producători de device-uri medicale și furnizori de servicii medicale. Agenția este unul dintre hub-urile regionale ale rețelei din Europa Centrală și de Est.

 

Despre IPG Health

IPG Health este o rețea globală care include cele mai premiate și valoroase agenții de comunicare și marketing medical. Suntem peste 6000 de oameni, extinși pe șase continente și conduși de dorința de a crea soluții inovative de marketing folosind creativitatea, tehnologia, știința pentru a inspira comportamente ce creează o sănătate mai bună. Cu peste 45 de agenții incluzând 18 echipe specializate, abordarea integrată a întregului spectru de comunicare asigură clienților posibilitatea de a pune pe piață tratamente mai bune și a îmbunătăți calitatea vieții publicului peste tot în lume. Lista clienților noștri include cele mai importante 20 de companii farmaceutice la nivel global dar și nenumărate start-up-uri, companii de biotehnologie, companii biofarmaceutice și altele. Agențiile din IPG Health au obținut premii prestigioase incluzând „Network of the Year” în cadrul competiției London International Awards în 2022, MM+M în 2022, Manny în 2022, Clio Health în 2022 precum și în cadrul festivalului Cannes Lions 2022. Suntem parte din grupul de IPG (NYSE:IPG). www.ipgheatlh.com  

 

 

 

Despre McCann Health Brain & Heart

Parte din rețeaua IPG Health,  McCann Health Brain & Heart este una dintre cele mai creative agenții de comunicare medicală din România cu activitate regională în Europa Centrală și de Est. Cu peste 14 ani de prezență pe piață dar cu o abordare nouă, McCann Health Brain & Heart își propune să ofere servicii de creație și strategie eficiente și conectate la obiectivele de business ale clienților. Agenția pune accent pe comunicarea științifică și susține brandurile în demersul de inovare în comunicare, poziționare strategică și tactică pentru creșterea portofoliului dar și în obiectivul mai larg de a schimba comportamente. McCann Health Brain & Heart oferă servicii de advertising & promotion, consultanță strategică, marketing adresat profesioniștilor în domeniul sănătății, comunicare medicală, consumer health & wellness, healthcare PR, servicii specializate de comunicare pentru zona de retail/farmacii și proiecte de educație medicală adresată publicului larg.

https://mccannhealthbh.com/    

 

###

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here