București, 10 noiembrie 2022 – Echipa The Geeks, parte a Saatchi Creative Hub Bucharest, anunță venirea Laurei Belc în rolul de Creative Director, rol din care va coordona produsul creativ al agenției și va aduce noi perspective asupra acesteia și asupra departamentului de creație.

Venirea Laurei Belc în echipă are loc în contextul evoluției firești a unit-ului The Geeks în Saatchi Creative Hub Bucharest, alături de agenția de comunicare integrată full service Saatchi & Saatchi România. Astfel, ca urmare a dezvoltării business-ului, a creșterii numărului de proiecte cu o componentă puternică de data și a accentului tot mai mare pus pe elemente de inovație, The Geeks devine o agenție de sine stătătoare, construită ca partener de business cu focus pe soluții creative multidisciplinare de comunicare și competențe specializate în inovație, tehnologie și data.

Venirea Laurei în echipa The Geeks marchează evoluția firească a noastră către un model nou de organizare denumit Saatchi Creative Hub Bucharest. În noua structură, The Geeks și Saatchi & Saatchi România vor opera ca agenții separate, dar având la bază aceeași cultură și filozofie, precum și fluxuri de lucru comune și resurse shared. Am toată încrederea atât în Laura, cât și în Ioana și toată convingerea că planurile îndrăznețe pe care le avem pentru The Geeks vor începe să prindă contur rapid”, a declarat Vlad Petre, CEO, Saatchi Creative Hub Bucharest.

,,Ne-am propus să creștem într-un model sănătos și sustenabil pe termen lung, concentrați pe a dezvolta un produs creativ preponderent ancorat în inovație și susținut de data prin Data Intelligence Center. Venirea Laurei întărește planul de a construi The Geeks ca un partener pentru clienți, focusat pe a obține soluții la challenge-uri de business, cu rezultate concrete și impact în organizație”, a continuat Ioana Mușat, Managing Director, The Geeks.

Laura Belc are o experiență de peste 13 ani în agenții de rețea și locale din România. Pasionată de tot ce înseamnă digital încă de pe vremea dial-up-ului, a început să lucreze ca Art Director și și-a dezvoltat rapid abilitățile și cunoștințele către rolul actual de Creative Director din cadrul agenției The Geeks. Proiectele la care a contribuit au câștigat premii la unele dintre cele mai importante festivaluri dedicate industriei creative, precum Cannes Lions, The One Show, Eurobest, Gerety Awards, Epica, Golden Drum, Effie și multe altele.

,,Un departament de creație descris într-un tweet: Creative X Future Thinking. Ambiția noastra este să continuăm moștenirea “The Geeks” și să ne auto-provocăm să facem proiecte curajoase, actuale, contextuale, într-un cuvant, Geeky. Vrem să construim o agenție cu o cultură creativă nouă, încurajată să genereze idei vizionare”, a adăugat Laura Belc, Creative Director, The Geeks.

 

Despre Saatchi Creative Hub Bucharest

Saatchi Creative Hub Bucharest este un ecosistem format din agențiile Saatchi & Saatchi și The Geeks, parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România. Din portofoliul de clienți fac parte Philip Morris (IQOS), PepsiCo (Cheetos, Star), Heineken (Ciuc, Neumarkt), Groupeseb (Tefal, Rowenta, Krups), Profi, Provident, Ferrero, Xella (Ytong, Macon) sau Unibet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here