Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) a organizat ieri, 2 noiembrie, la Ateneul Român, cea de-a 30-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România„, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor și promovare a celor mai performante întreprinderi din România. Evenimentul a celebrat, totodată, 30 de ani de la înființarea CNIPMMR prin sprijin și reprezentare a mediului de afaceri.  

 

De-a lungul anilor evenimentul „Topul Național al Firmelor Private din România”, s-a bucurat de peste 17.000 de participanți și a premiat aprox. 21.000 de firme în plen. Anul acesta, au intrat în analiza noastră 596.221 de firme fiind realizate peste 5000 de clasamente naţionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate), naţionale, pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate) și regionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate), în funcție de profitul brut (PB), cifra de afaceri (CA), productivitate și performanța globală în afaceri.

 

În deschiderea evenimentului au avut intervenții următorii speakeri:

  • Florin JIANU, Preşedinte Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR)
  • Nicolae CIUCĂ, Prim-Ministru, Guvernul României
  • Marcel CIOLACU, Președinte Camera Deputaților
  • Cosmin MARINESCU, Consilier Prezidențial
  • Ramona CHIRIAC, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România
  • Adrian CÂCIU, Ministrul finanțelor
  • Ioan Marcel BOLOȘ, Ministrul investițiilor și proiectelor europene
  • Victor NEGRESCU, Europarlamentar
  • Univ. Dr. Ovidiu NICOLESCU, Președinte de onoare al CNIPMMR

 

 

În cadrul cuvântului de deschidere, președintele CNIPMMR, dl. Florin Jianu, a precizat: “Ne bucurăm să vedem o sală atât de plină de întreprinzători de succes. Eu cred că mediul de afaceri și în acest an a dovedit performanță, a dovedit că este alături atunci când este nevoie de noi toți. Doresc să transmit 2 mesaje importante: trebuie să ne întâlnim la masa dialogului și să vorbim despre salariul minim pe economie, dar cu singura condiție de a rezolva problema energiei pentru a putea discuta despre salariul minim pe economie și dezvoltarea economiei românești în anul 2023. Al doilea mesaj este susținerea mediului de afaceri pentru ceea ce înseamnă accederea la spațiul Schengen. Închei spunându-vă că anul 2023 din perspectiva CNIPMMR vor însemna proiecte de digitalizare prin care vrem să ajungem la câteva mii de IMM-uri. A doua direcție este reprezentată de demararea unei serii de strategii pentru start-up-uri, IMM-uri și export. Credem că a venit momentul să transmitem noi care sunt nevoile mediului de afaceri și nu invers. Felicit încă o dată antreprenorii pentru performața anului 2021!”

 

 

 

Eveniment realizat cu sprijinul: BCR, Groupama, Sodexo, BT, Aramis Group, Simion Tehnoconstruct, Nett Front, Sicor, Daktela Software, IBB Holding, Coral Impex, Valtryp, Dr. Petru – Clinici Stomatologice, Bookster, Waterboyz Romania, Pflege 24 Roxmar, Baupartner Construct, Atelierele ILBAH, Crio Flowers, ESTA Construction, Marmorex, New Design Composite, Esperandza, Arhivatorul, PSI Control, Exim Bank, Alpha Bank, CEC Bank.

Parteneri media: Bursa, Financial Intelligence, Curs de guvernare, Club antreprenor, Economistul, Energynomics, Financial Market și Ziarul News.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here