Către: Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei În atenția domnului președinte – Dumitru Chiriță

 

Stimate domnule președinte,

 

Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), prima confederație patronală națională înființată în România, după Revoluția din 1990, promovează și apără interesele membrilor săi, firme private înregistrate pe teritoriul țării noastre.

 

Încurajate de programele, inițiativele Guvernului României privind sectorul energetic, sute de companii membre ale UNPR, au inițiat proiecte finanțate din resurse proprii sau fonduri europene în vederea dobândirii calității de „prosumator”.

 

Din păcate, foarte multe dintre aceste companii nu se pot bucura de investițiile făcute pentru că odată finalizate, nu au putut fi puse în funcțiune din cauza obținerii ATR-ului și a montării contorului. Termenul de așteptare în unele cazuri depășind 80 de zile.

 

În sprijinul celor afirmate de noi, în atașament găsiți adresa unui important membru UNPR aflat în această delicată situație.

 

Stimate domnule președinte,

 

Vă solicităm să interveniți pentru reglementarea acestei situații ce prejudiciază activitățiile multor companii din România, ale căror interese, Uniunea Națională a Patronatului Român le apară.

 

Cu speranța că solicitarea noastră va impulsiona luarea unor decizii benefice pentru viitorii „prosumatori”, permiteți-mi domnule președinte să vă transmit dovada întregii noastre considerații.

 

Președinte UNPR                                                                           București

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here