Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) transmite condoleanțe poporului britanic și Familiei Regale a Marii Britanii în legătură cu trecerea în eternitate a Majestății Sale Elisabeta a II-a. Regina Elisabeta a II-a a fost un mare simbol al Marii Britanii și o mare personalitate la nivel mondial, care a marcat, reprezentat și caracterizat o eră.

 

 

Este greu de imaginat o lume fără Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, o lume în care am crescut majoritatea dintre noi, cei care nu am cunoscut o altă realitate. Regina Elisabeta a II-a a constituit un reper și un simbol atât pentru proprii cetățeni, cât și pentru vizitatori și turiști. Nu exista turist care să nu meargă pe urmele Reginei, vizitând cel puțin zona Palatului Buckingham, a Castelului Windsor sau a Palatului Kensington și dorind să o vadă măcar de la distanță, dacă avea fericita ocazie. Bucurându-se de o imensă popularitate în Regatul Unit dar și în toată lumea, Regina Elisabeta a II-a a reprezentat unul dintre puținii lideri mondiali care se confundau cu propria țară. Atunci când vizita Marea Britanie, orice turist se gândea la Majestatea Sa și căuta obiective cu simbolurile monarhice britanice.

 

 

Suntem alături de poporul britanic și de Familia Regală, însă pierderea este a noastră, a tuturor. Regina Elisabeta a II-a rămâne în istorie și reprezintă un reper moral și după dispariția fizică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here