EMMA Capital Group anunță că a finalizat cu succes negocierile pentru a achiziționa o participație de 67% ale companiilor Get’s Bet și Club King care activează piața românească de jocuri de noroc.  

 

Grupul de companii Get’s Bet este prima achiziție a EMMA Capital în sectorul jocurilor de noroc din România. În calitate de acționar majoritar, EMMA Capital a decis să păstreze în funcție conducerea actuală, iar alături de aceasta va suplimenta câteva poziții manageriale pentru a consolida și mai mult expertiza și excelența operațională.

 

„Fiind prima noastră achiziție pe piața jocurilor de noroc din România, ne-am propus să ne punem resursele și expertiza în spatele unei companii cu un potențial de creștere puternic pe piața locală. De asemenea, am evaluat cu atenție interacțiunea noastră foarte bună cu actuala conducere pentru a ne asigura că deciziile operaționale coincid cu obiectivul nostru comun de a deveni unul dintre liderii pieței de jocuri de noroc din România”, a menționat Pavel Horak, directorul de investiții al EMMA Capital.

 

În ultimii ani, grupul de companii Get’s Bet a crescut rapid, extinzându-și atât prezența în retail, cât și în online. La baza acestei creșteri rapide stau o platformă proprie, o echipă extinsă și o agilitate excepțională. Acest parteneriat își propune să consolideze poziția grupului în sectorul jocurilor de noroc din România, utilizând în același timp experiența îndelungată a EMMA Capital pentru a impulsiona jocurile online și a crea o platformă pe care jucătorul român să o aleagă cu întâietate.

 

„Așteptăm cu nerăbdare această nouă eră pentru Get’s Bet alături de EMMA Capital. Experiența vastă și palmaresul dovedit al EMMA în sectorul jocurilor de noroc vor ajuta grupul nostru să crească și să ne consolideze poziția pe piața din România”, a subliniat Cristian Roman, CEO-ul grupului.

 

Get’s Bet și EMMA Capital doresc să își arate aprecierea față de Roberto și Filippo Musneci, care au intermediat tranzacția și să le mulțumească EY și Stoica & Asociații, care au oferit consultanță cumpărătorilor, și Laurențiu Ispir și BD Attorneys, care au consultat vânzătorilor.

 

 

 

Despre EMMA Capital

EMMA Capital este un holding privat de investiții, fondat în 2012 de Jiří Šmejc. În ultimii ani, s-a concentrat în principal pe piețele din Uniunea Europeană, dar este prezentă și pe alte piețe din Europa și Asia. De obicei, joacă un rol activ în companiile în care dobândește o participație, contribuind la gestionarea, dezvoltarea și la o eventuală restructurare a acestora. Prioritatea de investiție a EMMA este reprezentată de companiile de retail și de cele orientate către clienți. EMMA Capital deține și Premier Energy, al treilea mare distribuitor și furnizor de infrastructură de gaze naturale din România. În prezent, Premier Energy este una dintre companiile de infrastructură energetică și de electricitate cu cea mai rapidă creștere din Europa de Sud-Est, concentrându-se pe Green Deal-ul European. Grupul a investit masiv în active de energie verde.

 

Despre Get’s Bet și Club King:

Get’s Bet și Club King sunt companii românești de pariuri sportive și cazinouri, fondate în 1993 și 2004 de omul de afaceri Sandu Ghețu. Pe piața românească, acestea operează peste 1.000 de locații de vânzare cu amănuntul de pariuri sportive și jocuri de noroc, menținându-și de asemenea și o prezență online în creștere.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here