Ieri, 10 August, o delegație a Uniunii Naționale a Patronatului Român,condusă de președintele Ioan Lucian,au  vizitat  platforma de producție a cunoscutei companii bihorene   Valtryp.

Aceasta este una dintre cele mai importante firme din România în domeniul fabricării de accesorii și alte piese pentru autovehicule,având  acționariat  100% românesc.

Agenda de discuții a cuprins următoarele:

1.Posibilități de colaborare în implementarea proiectului DIGICOMP,un proiect pe fonduri europene.

2.Identificarea unor posibilități de susținere a intereselor companiei Valtryp de către UNPR, la nivel național și internațional.

“Ne interesează să avem dialog  și colaborării cu firme reprezentative  ale mediului de afaceri românesc, iar  Valtryp este una dintre ele“ a ținut să remarce președintele Ioan Lucian la sfârșitul întîlnirii.

“UNPR, CCIR și CNIPMMR, trebuie să-și unească forțele pentru a putea reprezenta cît mai bine interesele companiilor private din România ,îndeosebi cele cu capital românesc“, a fost  îndemnul  domnului Valeriu  Trip, pe care a dorit  să-l  transmită delegației UNPR.

 

Biroul de presă                                                                                                            București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here